top of page

Traume Release

Opdateret: 16. jan. 2023

Et traume kan komme af et chok, slag, fald, uheld, stress, sorg, vold m.m. En oplevelse som kommer ind i dig ved en af de nævnte ting, kan sætte sig uløseligt fast i vævet et sted i kroppen. Det kan give ar, sygdom og andre reaktioner på sigt. Der opstår en spænding/traume i vævet som skal forløses og ud af kroppen igen - kroppen husker. Hvis en spænding bliver forløst, er kroppen tilbøjelig til at vende tilbage til normalen uden spændingen.


Et traume release vil sørge for, at kroppen giver slip på den spænding, den husker oplevelsen af.


Jeg har haft en klient i klinikken, der mistede sin far som 12 årig og som 19 årig får hun modermærkekræft - dette traume at miste sin far - kan sætte sig som store ar i vævet og udvikle sig til dårlige ting - spændinger m.m. Det ligger i kroppen med dybe ar i vævet. Som du kan se her på billedet, er det muligt at ændre ar der er gamle også.


Står ud og skal i en operation, er det også muligt at få behandling på arret imens det heler. Det giver et meget pænere og mindre ar bagefter. Huden på området omkring operations arret bliver behandlet med Traume Release og det gør, at arret bliver mere blødt og det vil hele meget bedre og blive flottere under heling.


Har du et arvæv som du ønsker løsnet, er traume release en god måde at bearbejde arvævet på - det kan give et flot resultat og arret kan se meget bedre ud.


Traume Release vil hos mig også foretages med healende energi.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page