top of page

Har du set klinikkens flotte anmeldelser?

Skriv DIN anmeldelse her i kommentarfeltet når du har fået behandling :-)

Jeg er virkelig stolt over og glad for de flotte anmeldelser der er indløbet på både mine Google og Facebook profiler. Jeg forsøger, at give hver eneste klient den bedste behandling hver gang og vælge de teknikker til behandlingerne, der giver det bedste resultat.

 

Det er vigtigt for mig, at jeg kan hjælpe dig indenfor maks. 3-4 behandlinger så du kan forebygge derefter.

Hvis du vil se mine anbefalinger - kan du læse dem på linkene nedenfor.

Hvis du har været hos mig og har lavet en anbefalinger - takker jeg dig af hjertet for denne. Har du lyst til at skrive en anbefalinger efter du har været hos mig, vil jeg blive taknemmelig.

https://www.google.dk/search?sxsrf=ACYBGNR13V3cHkC_BWXAquxoFe6WfHc6nw%3A1570912248842&source=hp&ei=-DeiXdKXMfL1qwGs_Jb4BA&q=dorthemargrethe.dk&oq=dorthe&gs_l=psy-ab.1.0.35i39l2j0i131l2j0l6.1106.2000..4260...0.0..0.121.588.4j2......0....1..gws-wiz.YrbWD1M5NWk#lrd=0x464c4037780e86b1:0x1055ee5d4e0d4bf6,1,,,

 

https://www.facebook.com/pg/dorthemargethe.dk/reviews/?ref=page_internal

Hvad siger mine kunder om mine behandlinger? (se også flere anbefalinger under fanen clairvoyance)

Reidun Dahl

Det er altid en kæmpe fornøjelse at blive behandlet af Dorthe Margrethe. Hun er faglig velfunderet og samtidig utrolig empatisk. Jeg kan i den grad anbefale hendes som behandler. 5 store stjerner fra mig.

Lise Kold

Dorthe Margrethe er den bedste massør jeg har været hos.
Hun har så mange teknikker, som hun bruger. Bare se på hendes væg i klinikken. Hun har utallige beviser på alle de teknikker, hun har lært, og hun bruget dem, som hun finder gavnlige.
Jeg går altid derfra med et smil på læben og ikke mindst lettet for mine smerter.
Hun er imødekommende og fagligt meget dygtig. Jeg kan ikke anbefale hende nok. Tænk sig at møde en massør som rent fagligt altid finder en udvej ud af dine smerter.

Elene Jatchvadze

Jeg havde hjernerystelse, efter en motorcykel ulykke. Jeg gik til Dorthe Margrethe og blev behandlet. Hun er så dygtig, og ved hvad hun laver.... Kan varmt anbefales.

Marianne Skovbjerg

Plejer at være temmelig genert når nogle skal massere mig. Men Dorthe var yderst god til at få mig til at slappe af. Dejlige omgivelser rart sted at komme og glæder mig til at komme igen. Vil helt klart anbefale Dorthe Magrethe hun skal have 4 glade stjerner.

Mette Resdal

Jeg kan VARMT anbefale Dorthe Margrethe, det er den bedste massage jeg har fået i mange år, jeg har prøvet mange massøre/behandlere i Højbjerg. Jeg vender kun tilbage til Dorthe Margrethe, og vil blive ved med det.

Morten Jarlak

Vores dreng med kolik fik massage hos Dorthe og har siden den dag ikke haft én eneste urolig aften. Vi var meget skeptiske over for KST men tror nu på at det ikke kun er den "hårde" evidens-baserede lægevidenskab. I øvrigt er Dorthe Magrethe meget sød og god til at vejlede så man kan tage nogle øvelser med hjem.

Mogens True Wegener

I foråret 2017 var jeg stærkt plaget af muskelinfiltrationer i skulder og ryg. Jeg opsøgte flere forskellige fysioterapeuter og massører, dog uden resultat før jeg mødte Dorthe Margrethe i hendes daværende klinik på Saralyst Alle. Hun havde det rette greb og var i stand til at hjælpe mig på en god måde! Jeg har fulgt hende i tre år, indtil jeg blev forhindret af min kones sygdom, og har oplevet hende som meget sød, venlig, dygtig, og god at snakke med. Det er derfor med glæde, at jeg kan give hende min varmeste anbefaling. 

Lena Hillgaard fik Traume Release

Jeg er helt høj over behandlingen. Der er helt utroligt så meget der kan ske, både fysisk men også på det psykiske plan..jeg kunne så tydeligt mærke du var inde og røre ved nogle ting. Du får også lige min søster som kunde. Jeg glæder mig til næste gang jeg skal under dine intuitive og omsorgsfulde hænder

Susanne Hillgaard fik Traume Release

Afslappende behandling, der blev løst op for traumer, der efterfølgende gav følelsen af styrke og overskud. I et par dage efter behandlingen havde jeg piskesmæld symptomer, som lige efter ulykken, følelsen af der var gang i "noget", nu er der ro,  men med følelse af styrke i sjæl og krop. 

Majken Svarre Lauridsen

Min hest fik behandling af Dorthe Margrethe, hvilket varmt kan anbefales! Dorthe Margrethe er blid og tålmodig og arbejder med hesten på dens premisser. Min hest havde gået med en forkert sadel og havde brug for at blive løsnet i overlinjen. Min hest er ung og var lidt skeptisk til at starte med, men som behandlingen skred frem, nød hun det mere og mere. Jeg oplevede en afspændt og afslappet hest efter behandling og kan varmt anbefale Dorthe Margrethe.

Blackdelle Elliot

Jeg gik hos Dorthe Margrethe med mine tvillinger - efter en graviditet med meget lidt plads i maven til to, og en efterfølgende fødsel, fik vi hende til at tjekke dem igennem med en omgang kranio sakral terapi.

De sov ikke så godt heller, så vi håbede meget at hun kunne hjælpe os.
2 behandlinger skulle der til, og så begyndte søvnen at vende tilbage og er kun blevet bedre siden!
Hun er virkelig professionel og tog det på børnenes præmisser - i deres tempo og efter deres behov. Og de NØD det!
Det bliver helt sikkert ikke sidste gang at vi booker behandlinger hos Dorthe Margrethe - tvillingerne skal have det bedste af det bedste, og hvem er ikke vild med velvære behandlinger!
Så kæmpe anbefalinger herfra.

Iben Antonsen

Trods høje forventninger er jeg alligevel overrasket over, hvor effektivt og dybt Dorthe Margrethes behandlinger virker. Jeg har allerede anbefalet hende til mine venner og håber hermed også at anbefale til andre.

Marianne Helleshøj

Nyder at komme ved Dorthe Margrethe, da hun altid får løsnet op for de spændinger, jeg døjer med. Behandlingen er professionel og behagelig.

Vibeke Aggerholm

Jeg er en 59 årig kvinde med nedsat hørelse. I løbet af de seneste måder havde der sneget sig en meget generende tinnitus oveni hørenedsættelsen. En ørelæge anbefalede at prøve at få løst op for nakkespændinger, men jeg havde ikke ventet mirakler. MEN miraklet skete. Dorthe Margrethe gav mig en behandling og allerede efter første gang var min tinnitus aftagende. Jeg holder det ved lige ved at komme til opfølgende behandling, når jeg kan mærke tinnitus snige sig ind igen. Og det hjælper. Hver gang. Det er intet mindre end fantastisk! Og har forbedret min livskvalitet enormt.
Hun er derudover en helt fremragende massør.
Mine varmeste anbefalinger og max antal stjerner.

Sanni Svendsen

Dorthe var helt fantastisk til at behandle min MEGET utålmodige vallak på 20 år.. Kompetent behandling med gode reaktioner fra min hest. sikke en tålmodighed du har. Vil til hver en til anbefale Dorthe til at behandle din hest.

Benedicte Dahlerup

Seriøs og professionel behandling.

Trine Thormann

Jeg kan kun sige rigtig gode ting om Dorthemargrethe hun er rigtig dygtig, er altid god til at spørge grundigt ind til ens problemer, og behandler ud der fra.
Jeg har haft stor hjælp af Dorthe Margrethe, efter et stress sygdoms forløb, massage og mange andre behandlinger.

Lise Illum Madsen

Jeg har haft Dorthe Margrethe ude og behandle min hest med Kranio-Sekral-Terapi af 2 omgange. Jeg var meget spændt på hvordan min hest ville tage imod behandlingen, da hun er en meget sensibel og spændt hoppe.
Jeg er imponeret. Til trods for at hun ikke har arbejdet med heste før, formår hun at skabe fuld tillid til min hest. Ved 1. behandling har min hest svært ved at slappe af og lade Dorthe Margrethe behandle hende, men formår alligevel at få skabt en ro hos hende. Ved 2. behandling får hun lov til at komme hele vejen rundt, netop fordi hun ikke har presset på ved 1. behandling. Jeg oplever en hest der slapper af og bare nyder det. Og hun får løsnet de spændinger hun har. 

Så jeg skal helt klart have Dorthe Margrethe ud igen til min hest. Dorthe Margrethe er lige så behagelig, sød og rar at være sammen med i behandlingen af heste, som når man selv modtager behandling af hende. Hun får de største anbefalinger her fra.

Se endnu flere anmeldelser på google siden.

Hey There

Anmeldelser

Anmeldelser

Hvad siger mine klienter

bottom of page