top of page
Clairvoyant.JPG

Clairvoyance

Hvad er Clairvoyance Rådgivning / Vejledning?

Min uddannelse

Uddannelsen er meget spirituel, men den handler også om en fantastisk personlig udvikling til man er færdig uddannet clairvoyant rådgiver. Det er træning og træning og en masse meditation. Man skal arbejde med sig selv under hele forløbet for at hjælpe andre og blive en god clairvoyant.

 

Hvad er så en clairvoyance?

Det kaldes også klarsyn i manges øjne og det er, at kunne se det der ikke er synligt for en selv - vi har alle et ego og det er med os hver dag - når vi ligger det væk kan vi meget bedre komme ind i sindet og mærke det vi ikke ser synligt. Det er at kunne opfange og se livet omkring mennesker med andre sanser end den logiske - også i vores branche kaldet egoet. Det en clairvoyant ser er ofte både i nutid, fortid og fremtid, men alt er kun for måneder - for bevæger du dig en anden vej månederne efter - så passer clairvoyancen måske ikke mere. Så typisk skal man ikke få en clairvoyance mere en 2 gange om året - ellers vil du få samme beskeder fra din clairvoyant.

Har alle den evne?

Alle mennesker har denne evne og for at bruge evnen skal man stole på den og stole på ens intuition. Nogle mennesker er sensitive helt fra små at det er medfødt og barnet er "åben" for det spirituelle univers med det samme. De kan fortælle om en hemmelig ven, en mand i hjørnet, noget udenfor vinduet o.m.a. Når de bliver større kan de "lukke ned" i perioder og igen "åbnes" når man er klar igen til at være i den "spirituelle verden". Andre ønsker det så meget at de bruger meget energi på at kunne det - men lærer det ikke rigtig - her kan det være egoet der taler til dig og det skal man udover. Vi er alle spirituelle væsner og forbundet med universet i forskellige grader  - nogen kan bruge det andre skal kæmpe for det. Men det kan læres med struktureret uddannelse og meditation.

Hvilke områder er der indenfor clairvoyance?

Som skrevet ovenfor er clairvoyance knyttet til vores tre sanser. Det defineres på følgende måde:

Clairvoyancens klarsyn er knyttet til synet. Her ser flere af os billeder, ting, symboler, personer der ikke er fysisk tilstede eller måske farver i auraen. Her skal vi tolke disse og formidle dem på bedste vis - og ja vi kan misforstå de beskeder der kommer - men så spørger vi dybere ind til det der virker forkert.

 

Clairaudience er klarhørelse. Her opfanger vi budskaber, vibrationer, lyde, ord eller hele sætninger. Det er de ord og sætninger der er de første vi får frem som vi siger højt, for det er dem der er beskeder fra dine hjælpere.

 

Clairsentience er når vi bruger vores følesans til f.eks. at nogen kan fornemme mennesker følelsesmæssigt eller fysisk. Her kommer empati ind, fordi den er meget forbundet med den egenskab.

 

Clairscent er at bruge vores lugtesans. Her opfattes der måske en lugt af parfume, tobak, mad eller noget bekendt fra den person som kommer igennem.

 

Hvad sker der?

Vi er kanaler og en Kanalisering er at stå til rådighed for en energi eller være kanal for budskaber til dig som klient. Kanalisering betyder at vi modtager og videregiver de beskeder vi får direkte fra en højere bevidsthed fra det vi som spirituelle mennesker kalder vores åndelige vejledere og dine spirituelle hjælpere.

 

Hvad er så et Medium?

At være et "Medium" er når en clairvoyant har specialiseret sig i afdøde-kontakt. Det kan ske i forum med mange tilskuer hvor der skabes kontakt lige der foran alle mennesker i salen. Men - vi kan også kontakte en afdød med et billede af afdøde, en genstand eller blot dig som "telefonnummer". 

Bliver en clairvoyant god til alle områder ovenfor?

Som clairvoyant bliver man ikke "supermand/superkvinde" i alle disse forskellige måder at lave clairvoyance på, der er nævnt ovenfor. Normalt udvikles nogle stykker sig rigtig stærkt og så er man god til dem. Vælger du at gå til én clairvoyant og bagefter en anden clairvoyant kort efter, så kan du faktisk få forskellige beskeder. Hvorfor det? Det er fordi, at vi har udviklet hver vores styrker indenfor ovenstående områder at lave clairvoyance på. En clairvoyant kan være god til det ene område og en anden til et andet.

Mine styrker ligger på klarsyn og klarhørelsen. Jeg får ikke nogen dufte ind i mine clairvoyancer på nuværende tidspunkt - men man skal aldrig sige aldrig for det kan udvikle sig med tiden.

 

Hvad skal der til for en clairvoyant kan få beskeder? 

Jeg kan ikke altid bare lige på få sekunder åbne op og lave en clairvoyance. Mange tror det er som at trykke på en knap. Men det er det ikke. Vi skal ofte forberede os med en meditation og åbne op til det spirituelle univers og "tune" ind på dine spirituelle-hjælpere og dig.  Det gør vi kun når vi har en aftale.

Må en clairvoyant gå at se inde bag facaden på dem de måder på deres vej?

NEJ - det må vi ikke. Vi holder os meget til etiske regler i vores uddannelse.  Vi må på ingen måde gå og "tjekke" vores ægtefælder, børn og venner ud i det daglige - vi går ikke og er åbne hele tiden. Jeg er sensitiv - men jeg har lært at "lukke" kanalen når jeg ikke er på "arbejde"  - så jeg er ret heldig at jeg ikke fornemmer en masse "støj" hvor jeg kommer. 

Hvad kan jeg så hjælpe dig med?

Jeg kan give dig spirituel vejledning hvis du er nået til et sted i livet, hvor du måske er lidt usikker på dit stå sted. Hvad siger dine hjælpere lige nu - alt clairvoyance er "lige her og nu billedet". Hvad er det der måske bremser dig fra tidligere i livet eller tidligere liv!

 

Det kan være der er traumer der skal forløses - så kan vi også bruge regressionsterapi. Det er dine behov vi ser på og har du ønsker om noget specifik så kontakt mig gerne - så sammen sætter vi fit forløb så det bliver det bedste for dig her og nu.


Se mine klienters anbefalinger 

Camilla HYLDAL

Wauw en fantastisk clayvoriance. Kan varmt anbefale Dorthe Margrethe
Budskaberne som var rettet til mig, ramte så meget plet, og meget dygtig til sit arbejde. 5 stjerner herfra.

Dorthe Jacobsen

Jeg siger tusind tak for clairvoyance hos dig. Det var super godt,  og du sagde at jeg skulle manifestere, så det gør jeg hele tiden. Absolut en god oplevelse at være hos dig, du er meget kompetent. TAK. Jeg kommer helt sikkert til dig igen på et tidspunkt.

Jannie Qvie

Jeg kan give Dorthe Margrethe Sørensen mine varmeste anbefalingerne

Jeg var til en clairvoyance hos hende hvilket var en stor oplevelse. Jeg blev mødt med varme og smil. Og det hun fortalte var som hvis jeg selv havde fortalt det. Hun gav mig godt nye tænke måde som jeg har taget ind i min hverdag. Det er ikke sidste gang jeg besøger Dorthe Margrethe da hun bare ved en seance har givet mig et boost til at stå stærkere i hverdagen. Dorthe Margrethe er en enere.

 

Helle Beelstorff

Jeg var hos Dorthe Margrethe og få en Clairvoyance, og Healing, det er utroligt hvad hun kom frem til i clairvoyancen, og det passede bare, og healingen, jeg var helt høj da jeg gik fra hende, det er ikke sidste gang jeg vil prøve det. Tusind tak Dorthe Margrethe for en utrolig oplevelse.

Connie Skov Nielsen

Jeg har været til clairvoyance hos Dorthe Margrethe.
Dette var en fantastisk oplevelse i dejlige rolige omgivelser.
Jeg fik flere ting med mig hjem som jeg kunne arbejde videre med.

Og hun ramte så meget plet på flere ting.
Kommer gerne igen.

Britta Mikkelsen

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger efter at have modtaget clairvoyance og healing. Nogle at de ting som kom frem er nu blevet til virkelighed. Hvilket hjælper mig meget i min dagligdag. Healingen gjorde at jeg gik hjem med følelsen af at været lettere i hele kroppen og at tingene er begyndt at gå min vej uden at det kræver hårdt slidt. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg booker en tid.

Mette Vejlgaard

Jeg havde en rigtig god og positiv oplevelse af Dorthe Margrethes clairvoyance. Skaber tryghed omkring det der skal til at ske, ved at fortælle detaljeret om forløbet. Dorthe Margrethe var meget præcis i de ting der kom ind omkring mig, og jeg vil til enhver tid anbefale andre at få en clairvoyance hos Dorthe Margrethe.

Hvad siger mine klienter

bottom of page