top of page
Clairvoyance

Clairvoyance

 

Har du brug for at få nogle svar i livet? Og vil du gerne høre hvad dine spirituelle hjælpere forsøger at fortælle dig? - Hører du dem ikke?

Dine spirituelle hjælpere er hos dig hele tiden - du skal bare lytte og mærke efter og tro på de er der og vil hjælpe dig.

Hvis du bor for langt væk fra min klinik, kan clairvoyancen være online på Messenger opkald, hvis du ønsker dette.

Men - Hvis der ikke er nogen beskeder fra dine hjælper inden de 10 min., så stopper vi clairvoyancen og du betaler ikke for denne. Så kan vi prøve på et andet tidspunkt.

Du kan kun booke clairvoyance via. mail, sms eller telefon i øjeblikket, da jeg har brug for forberedelse og kontakt til de spirituelle hjælpere. Jeg har brug for tid til forberedelse før en clairvoyance, så jeg får åbnet op til dine og mine spirituelle hjælperne på den måde kan vi sikre os at der er "hul igennem" til den side :-)

.

Når bookingselskabet Planway har lavet det så jeg kan reservere forberedelse inden din clairvoyance, så kommer den til at kunne ses i booking.

Mine priser

45 min. 

Online via. Messenger eller fysisk i klinik

kr. 950

30 min.

Online Via Messenger

kr. 550

Hvordan laver jeg en clairvoyance?

Det er vigtigt for mig, at du ved jeg følger de etiske regler for hvordan man laver en clairvoyance.

De etiske regler er stramme og vi må ikke gå ind på død, ulykke, sygdom, 3 person og børn over 16 år uden accept. Disse etiske regler følger jeg nøje og selvom jeg får nogle beskeder der måtte være i det etiske felt - så vil jeg ikke fortælle dem - det er fordi jeg kunne tolke forkert. 

Jeg hører desværre om mange selvlærte clairvoyante, der aldrig har læst om de etiske regler, som desværre fortæller om ulykke, sygdom eller andet negativ - det må vi ikke!! Vi er ikke læger og vi kan tolke beskeden forkert og derved kan vi sætte dig i et dilemma og du vil måske følge det der er tolket negativt og det vil påvirke dig i dit videre liv.

 

Nogle personer ønsker måske høre om dennes partner er utroskab eller om hvad han/hun tænker om forholdet? Disse beskeder går jeg slet ikke ind på i en clairvoyancen. Her træder jeg over grænsen for den etiske regel om 3 person uden accept.

Hvis du kommer til mig - vil du opleve jeg er oprigtig, ærlig og overtolker ikke dine hjælperes beskeder - og jeg vil ikke fortælle mere en de ord, billeder og følelser jeg får i clairvoyancen. Jeg vil ikke overtolke beskederne, men videreformidle beskeder til dig som jeg får dem fra dine hjælpere. Vi tolker dem sammen og hvis du ikke forstå beskeden, kan jeg have spurgt forkert og så spørger vi til det igen og ser om vi får en dybere forklaring og ord fra hjælperne, så det er til at tolke og det giver mening for dig.

Husk - noget kan du nikke genkendende til under clairvoyancen - andet vil måske lige skulle bundfalde sig hos dig og så kan du måske bedre forstå det der formidles. Dine beskeder kan derfor med tiden falde på plads og give mening.

Husk dine hjælpere er hos dig hele tiden - tal til dem - stil spørgsmål til dem. Du vil få svaret retur på et tidspunkt. Måske ikke lige med det samme. Det kan komme som ord, billeder, tanker eller fornemmelse. Så lyt til din intuition og tro på den for det er dine hjælpere der vil guide dig.

Hvad er Clairvoyance Rådgivning / Vejledning?

Hvad er så en clairvoyance?

Det kaldes også klarsyn i manges øjne og det er, at kunne se det der ikke er synligt for en selv - vi har alle et ego og det er med os hver dag - når vi ligger det væk kan vi meget bedre komme ind i sindet og mærke det vi ikke ser synligt. Det er at kunne opfange og se livet omkring mennesker med andre sanser end den logiske - også i vores branche kaldet egoet. Det en clairvoyant ser er ofte både i nutid, fortid og fremtid, men alt er kun for nogle måneder - for bevæger du dig en anden vej månederne efter - så passer clairvoyancen måske ikke mere. Så typisk skal man ikke få en clairvoyance mere en 2 gange om året - ellers vil du få samme beskeder fra din clairvoyant.

Har alle den evne?

Alle mennesker har denne evne og for at bruge evnen skal man stole på den og stole på ens intuition. Nogle mennesker er sensitive helt fra små at det er medfødt og barnet er "åben" for det spirituelle univers med det samme. De kan fortælle om en hemmelig ven, en mand i hjørnet, noget udenfor vinduet o.m.a. Når de bliver større kan de "lukke ned" i perioder og igen "åbnes" når man er klar igen til at være i den "spirituelle verden". Vi er alle spirituelle væsner og forbundet med universet i forskellige grader  - nogen kan bruge det andre skal kæmpe for det. Men det kan læres med struktureret uddannelse og meditation.

Hvilke områder er der indenfor clairvoyance?

Som skrevet ovenfor er clairvoyance knyttet til vores tre sanser. Det defineres på følgende måde:

Clairvoyancens klarsyn er knyttet til synet. Her ser flere af os billeder, ting, symboler, personer der ikke er fysisk tilstede eller måske farver i auraen. Her skal vi tolke disse og formidle dem på bedste vis - og ja vi kan misforstå de beskeder der kommer - men så spørger vi dybere ind til det der virker forkert.

 

Clairaudience er klarhørelse. Her opfanger vi budskaber, vibrationer, lyde, ord eller hele sætninger. Det er de ord og sætninger der er de første vi får frem som vi siger højt, for det er dem der er beskeder fra dine hjælpere.

 

Clairsentience er når vi bruger vores følesans til f.eks. at nogen kan fornemme mennesker følelsesmæssigt eller fysisk. Her kommer empati ind, fordi den er meget forbundet med den egenskab.

 

Clairscent er at bruge vores lugtesans. Her opfattes der måske en lugt af parfume, tobak, mad eller noget bekendt fra den person som kommer igennem.

 

Hvad sker der?

Vi er kanaler og en Kanalisering er at stå til rådighed for en energi eller være kanal for budskaber til dig som klient. Kanalisering betyder at vi modtager og videregiver de beskeder vi får direkte fra en højere bevidsthed fra det vi som spirituelle mennesker kalder vores åndelige vejledere og dine spirituelle hjælpere.

 

Hvad er så et Medium?

At være et "Medium" er når en clairvoyant har specialiseret sig i afdøde-kontakt. Det kan ske i forum med mange tilskuer hvor der skabes kontakt lige der foran alle mennesker i salen. Men - vi kan også kontakte en afdød med et billede af afdøde, en genstand eller blot dig som "telefonnummer". Men der er aldrig en garanti for at den afdød man ønsker skal komme frem er den der kommer frem under en session. 

Bliver en clairvoyant god til alle områder ovenfor?

Som clairvoyant bliver man ikke "supermand/superkvinde" i alle disse forskellige måder at lave clairvoyance på, der er nævnt ovenfor. Normalt udvikles nogle stykker sig rigtig stærkt og så er man god til dem. Vælger du at gå til én clairvoyant og bagefter en anden clairvoyant kort efter, så kan du faktisk få forskellige beskeder. Hvorfor det? Det er fordi, at vi har udviklet hver vores styrker indenfor ovenstående områder at lave clairvoyance på. En clairvoyant kan være god til det ene område og en anden til et andet. Så bliv ikke overrasket over forskellig clairvoyancer.

Mine styrker ligger på klarsyn og klarhørelsen. Jeg får ikke nogen dufte ind i mine clairvoyancer på nuværende tidspunkt - men man skal aldrig sige aldrig for det kan udvikle sig med tiden.

 

Hvad skal der til for en clairvoyant kan få beskeder? 

Jeg kan ikke altid bare lige på få sekunder åbne op og lave en clairvoyance. Mange tror det er som at trykke på en knap. Men det er det ikke. Vi skal ofte forberede os med en meditation og åbne op til det spirituelle univers og "tune" ind på dine spirituelle-hjælpere og dig.  Det gør vi kun når vi har en aftale. Der er en masse etiske regler for at lave clairvoyance: vi kommer ikke ind på død, ulykke, sygdom og 3´ person og vi fortæller ikke hvis vi fornemmer noget der - det er etisk forkert. Hvis du møder til en clairvoyant, der kommer med oplysninger om sygdom og andet ovenfor, så er det ikke en clairvoyant der er uddannet med etiske regler for øje, for det er IKKE i orden at "lege" læge i vores branche. 

Må en clairvoyant gå at se inde bag facaden på dem de måder på deres vej?

NEJ - det må vi ikke. Vi holder os meget til etiske regler i vores uddannelse.  Vi må på ingen måde gå og "tjekke" vores ægtefælder, børn og venner ud i det daglige - vi går ikke og er åbne hele tiden. Vi kan få beskeder og intuitioner når vi møder mennesker - men vi "lukker dem ikke op". Jeg er sensitiv - men jeg har lært at "lukke" kanalen når jeg ikke er på "arbejde"  - så jeg er ret heldig at jeg ikke fornemmer en masse "støj" hvor jeg kommer. 

Hvad kan jeg så hjælpe dig med?

Jeg kan give dig spirituel vejledning hvis du er nået til et sted i livet, hvor du måske er lidt usikker på dit stå sted. Hvad siger dine hjælpere lige nu - alt clairvoyance er "lige her og nu billedet". Hvad er det der måske bremser dig fra tidligere i livet eller tidligere liv!

 

Det kan være der er traumer der skal forløses - så kan vi også bruge regressionsterapi som jeg også tilbyder (se booking). Det er dine behov vi ser på og har du ønsker om noget specifik så kontakt mig gerne -  vi sammensætter dit forløb så det bliver det bedste for dig her og nu.

Hvis du er interesseret i en clairvoyance - kontakt mig på mail for aftale. Foreløbig kan jeg kun bookes via mail. 


Se mine klienters anbefalinger her:

Signe K.

Tusind tak for en dejlig varm oplevelse og clairvoyance. 

Jeg følte mig meget set og forstået. De beskeder du gav videre fra mine hjælpere ramte virkelig plet. Det gav mig en bekræftelse i de følelser og dilemmaer jeg allerede havde i mig, samt en ro i det. Jeg er gået fra dig med en dejlig ro og tryghed i mit sind, og med viden om hvad jeg skal lægge mit fokus på.

Michele S.

Jeg følte mig i trygge hænder og du var god til at forklare inden vi gik i gang. Du ramte plet mange gange og gav mig god energi og fangede mange af de rigtige ting.

Gitte J.

Jeg blev taget imod på en god måde. Også det, at jeg ikke rigtig vidste hvad jeg gik ind til, blev taget godt imod. Du agerer på en meget behagelige måde i clairvoyancen, er lyttende og imødekommende. Jeg synes det var interessant at prøve. Om min hjælpere så har ret omkring budskaberne med job i fremtiden, må tiden vise.

Jette V.

Det var, for mig, en meget positiv oplevelse, syntes du var imødekommende og god til at forklare forløbet, således at jeg på ingen måde var i tvivl om, hvordan seancen skulle gribes an. Der var en tryg stemning hele tiden og for mit vedkommende, blev jeg positiv overrasket over, hvor hurtigt du fik kontakt med mine hjælpere. Jeg kan nikke genkendende til det hele - især at mine hjælpere har været så ihærdige med at fortælle mig, at jeg burde skifte spor. Som helt ung gik jeg med drømmen om enten at blive socialrådgiver eller sygeplejerske, men valgte på daværende tidspunkt anderledes - nu kan jeg se, at de forsøgte at kalde mig til fornuft allerede dengang. Tak for en super god oplevelse og mange dejlige budskaber. Hvis du stadig får beskeder ind i forhold til mig, må du meget gerne skrive til mig.

Sidsel K.

Jeg syntes af det var imponerende alle de ting du kunne fortælle om mig. Det var både hvordan jeg er som person hvor du ramte fuldstændig plet. Både det af jeg er introvert men alligevel dagligt er nød til at forholde mig til mange mennesker omkring mig som er afhængige af mig hjælp. Du fik lige sat ord på en masse tanker omkring mit arbejde og det ene barn og om hvad fremtiden vil bringe.  Jeg var helt blæst tilbage da jeg gik fra klinikken. Du er meget dygtig til det du laver og enorm imødekommende. Jeg vil give dig min varmeste anbefaling til andre og det er bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine ben i klinikken.

Bich V

Jeg havde den mest vidunderlige oplevelse, da jeg besøgte Dorthe Margrethe til en Clairvoyance seance. Det var en utroligt berigende oplevelse. Dorthe er en så varm og dejlig person, og hendes rolige tilgang til hele behandlingen fik mig til at føle mig fuldstændig tryg. Hendes spirituelle evner var intet mindre end magiske, og energien, der fyldte rummet, var simpelthen fortryllende. Det, der blev delt gennem hende, var ikke kun præcist, men også dybt autentisk. Hun har en særlig forbindelse til noget større, og det skinnede igennem i hvert ord. Jeg kan ærligt sige, at denne oplevelse var hjertevarmende og fyldt med kærlighed. Jeg er så taknemmelig for at have haft muligheden for at møde Dorthe og opleve hendes enestående gave.

Merete J

Hej tak for en rigtig god Clairvoyance. Du var virkelig god, og du ramte plet. Jeg fik nogle beskeder, jeg kan bruge. Det hele forgik i en behagelig stemning. Jeg kan varmt anbefale Dorthe Margrethe til andre.

Anette S

Det var en rigtig god clarvoiance. Du er dygtig og du ramte helt plet og sagde nogle ting, som du på ingen måde kunne vide.

Jeg er imponeret. Du er så sød og imødekommende og helt nede på jorden, når du tager imod. Du  er / bliver meget dygtig og du er allerede et langt og godt stykke på vejen. 

Linda Skov

Det var en fin session med brugbare anvisninger fra dig, særligt i forhold til egenskaber og hvordan jeg grounder mig selv i forhold til at arbejde med mennesker og give til andre. Men også passe på mig selv. Du ramte godt i forhold til mig som person, Og fik bekræftet mig i min stærke intuition. Jeg var spændt på det med at det var virtuelt(online session), det har jeg ikke prøvet før. Det var fint og synes vi havde en god kontakt. Tusind tak og jeg vil gerne anbefale dig til andre.

Christina C

Det var min første clairvoyance, og det var en rigtig fin en af slagsen. Du ramte helt sikkert plet i forhold til samtlige punkter. Det var rart at blive bekræftet i, hvor jeg er arbejdsmæssigt samt høre om, hvad fremtiden bringer. 

De ting som du nævnte om mig rent personligt, sad også i skabet i forhold til, hvad jeg har fået at vide af andre samt min personlige opfattelse af mine egenskaber. Det var et trygt miljø at være i, og det var fedt at opleve, at der er mere mellem himmel og jord:) Du har virkelig styr på det, som du laver.

Linda K

Jeg har været til clairvoyant session hos Dorthe. Det var en rigtig god oplevelse. Der var ingen tvivl om at det var mine rådgivere hun havde kontakt med, for hun ramte helt plet. Hun gav en god forklaring, inden vi gik igang og var god til at uddybe, det hun fik igennem. Det var en behagelig og naturlig samtale og ikke bare en opremsning af informationer. Der var i det hele taget en rar atmosfære og et nærvær, som gør at man gerne kommer igen.

 

Solveig K

TUSINDE TAK for en rigtig god oplevelse i dag og du ramt spot on Du er dygtig og meget behagelig

Camilla H

Wauw en fantastisk clayvoriance. Kan varmt anbefale Dorthe Margrethe. Budskaberne som var rettet til mig, ramte så meget plet, og meget dygtig til sit arbejde. 5 stjerner herfra.

Dorthe J

Jeg siger tusind tak for clairvoyance hos dig. Det var super godt,  og du sagde at jeg skulle manifestere, så det gør jeg hele tiden. Absolut en god oplevelse at være hos dig, du er meget kompetent. TAK. Jeg kommer helt sikkert til dig igen på et tidspunkt.

Jannie Q

Jeg kan give Dorthe Margrethe Sørensen mine varmeste anbefalingerne

Jeg var til en clairvoyance hos hende hvilket var en stor oplevelse. Jeg blev mødt med varme og smil. Og det hun fortalte var som hvis jeg selv havde fortalt det. Hun gav mig godt nye tænke måde som jeg har taget ind i min hverdag. Det er ikke sidste gang jeg besøger Dorthe Margrethe da hun bare ved en seance har givet mig et boost til at stå stærkere i hverdagen. Dorthe Margrethe er en enere.

 

Helle B

Jeg var hos Dorthe Margrethe og få en Clairvoyance, og Healing, det er utroligt hvad hun kom frem til i clairvoyancen, og det passede bare, og healingen, jeg var helt høj da jeg gik fra hende, det er ikke sidste gang jeg vil prøve det. Tusind tak Dorthe Margrethe for en utrolig oplevelse.

Connie S

Jeg har været til clairvoyance hos Dorthe Margrethe. Dette var en fantastisk oplevelse i dejlige rolige omgivelser.
Jeg fik flere ting med mig hjem som jeg kunne arbejde videre med. Og hun ramte så meget plet på flere ting. Kommer gerne igen.

Britta M

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger efter at have modtaget clairvoyance og healing. Nogle at de ting som kom frem er nu blevet til virkelighed. Hvilket hjælper mig meget i min dagligdag. Healingen gjorde at jeg gik hjem med følelsen af at været lettere i hele kroppen og at tingene er begyndt at gå min vej uden at det kræver hårdt slidt. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg booker en tid.

Mette V

Jeg havde en rigtig god og positiv oplevelse af Dorthe Margrethes clairvoyance. Skaber tryghed omkring det der skal til at ske, ved at fortælle detaljeret om forløbet. Dorthe Margrethe var meget præcis i de ting der kom ind omkring mig, og jeg vil til enhver tid anbefale andre at få en clairvoyance hos Dorthe Margrethe.

Hvad siger mine klienter

bottom of page