Healing

Healng og Kranio-Sakral

Jeg benytter healing i alle mine behandlinger, da jeg ikke selv kan styre energierne når jeg behandler. Det er i sær i Kranio-Sakral-Terapi healingen vil markere sig kraftigt i mine hænder og i mig. Du vil opleve mine hænder er varme under behandlingen. Ønsker du en fuld healing skal du vælge behandlingen i booking.

 

Kranio-Sakral-Terapi behandlingen er en behandling, hvor healing benyttes aktivt under hele behandlingen. 

 

Jeg er uddannet REIKI Healer hos mediet Marzcia Techau fra "Ånderne vender tilbage" fra TV3. Marzcias er medie og clairvoyant (www.marzcia.dk)

Jeg har taget flere online forløb inden for healing og det seneste er "Clairvoyant REIKI Healer" med Lena Vanessa - som er et clairvoyance forløb hvor der benyttes healing. Der skabes kontakt til egne healer- og clairvoyance-guider i forløbet.

Access Consciousness - Healing

Jeg er uddannet som Access Energetic Facelift behandler - med Access Body Press. Hvad er Access Consciousness? - Det er “Adgang til din bevidsthed”.

Access Consciousness Clearing Statement® er lavet til at få energierne frem.  Access Energetic Facelift giver dig mulighed for at afstresse, få tankemylder og uro ud af kroppen ved en times ro og lade dine energier hjælpe dig til at få det lettere i kroppen.

REIKI - Healing

Hvad er Healing?

 

Healing foretages af en healer, der har formidler energi til et andet menneske og som kan arbejde med modtagerens energifelter. Healing er et spørgsmål om tro - selvom du ikke behøver at tro på noget, for at modtage healing. Healing kan være svær at forklare, fordi det handler om noget, vi ikke kan se og som ikke kan bevises på nogen videnskabelig måde.

Healing er et flow af energi fra healeren til modtageren. Healeren arbejder med kroppens energisystemer kaldet - chakraer og meridianer - som har direkte kontakt til vores organer i hele kroppen.

For at opnå kontakt til dit energisystem, kræver det at healeren selv har kontakt til sit eget, og at "jeg" kan formidle den energi til dig. Det vil sige, hvis jeg som healer ikke føler mig frisk/rask - så kan jeg ikke selv finde energien til at heale dig.

Det er meget forskelligt, hvad du kan opleve under en healing. Nogle mennesker oplever at føle varme, andre kulde, nogle føler glæde andre sorg, nogle føler smerter, der så aftager igen. Du kan også opleve følelser, der får dig til at græde i løbet af din session. Du kan måske se farver i øjenlåget imens du får behandling.

Jeg har altid været "åben" og troet på der er mere i mellem "himmel og jord". Jeg har altid haft en intuition, drømme eller følelser som har givet mig varsling på noget der ville ske. Og da jeg havde en "skygge" i mit hjem i lang tid, havde jeg brug for, at finde ud af hvilken afdød, der besøgte mig om natten kl. 04.00. For at søge et svar på, hvad "det" var, deltog jeg i et klarsyn med Marzcia Techau i Lysets Hus i Århus. Der finder jeg ud af, at det er min egen spirituelle energi der spiller et puds og havde gjort det længe. Efter denne klarsyns aften besluttede jeg, at jeg ville igang med REIKI uddannelsen hos Marzcia Techau. Den har jeg afsluttet i 2019. Jeg forventer, jeg fortsætter med andre healing uddannelser hos Marzcia Techau.

Healingen kan bruges til at komme i balance med sig selv, og healeren kan hjælpe dig til at finde ind til, hvorfor du føler negative tanker eller uro, og dermed hjælpe dig videre til en tilværelse uden de negative følelser.

healing
Shokurei2.jpg

Holmevej 180,

8270 Højbjerg

KRANIO-SAKRAL-TERAPEUT

FYSIURGISK MASSØR

TLF:  52 40 12 46  

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle