Baby-Terapi

.Babymassage

Er du i tvivl om dit barn har spændinger? Ligger barnet sig i en bue på puslebordet/gulvet? Er det altid samme side barnet ser til og ser det ud til der kan sidde noget der driller eller gør ondt? Er dit barn utilpas og virker det som om det har ondt i nakken eller ryggen? Har det ondt i maven?

For din baby er det en stor fordel, at få Kranio-Sakral-Terapi lige efter fødslen. De små tager rigtig godt imod behandlingen som er meget let med enkelte teknikker. Teknikkerne er med til at fjerne spændinger som er opstået f.eks. efter en hård fødsel. Det kan være den bedste kikstart i livet til din baby, at besøge en Babyterapeut, der har en uddannelse til at kunne behandle babyer.

 

En behandling hos DortheMargrethe.dk indeholder både Kranio-Sakral-Terapi og babymassage. Booker du en behandling til dit barn - kan du samtidig lære babymassage. Du får en dejlig kontakt til dit barn, hvis du dagligt giver din baby masage efter et varm afslappende bad.

Babyterapi og Kranios-Sakral-Terapi

 

Du kan lære at babymassage i klinikken eller i eget hjem i jeres mødre gruppe.

Mødre gruppe: I kan booke babymassage kursus på en dag I skal mødes i en af jeres hjem. I ligger hus til og undervisningen sker i trygge rammer for børnene.

 

Vilkår

Maks. afstand fra Aarhus midtby: 20 km. (udover 20 km få tilbud)

Varighed ca. 1 1/2 t. 

Antal børn: 6 - 12 stk.

Pris pr. mor/baby: 350 kr.

Små hold i klinikken: Der oprettes små hold i klinikken, hvor du kan tilmelde dig og din baby til babymassage. Holdene er på maksimal på 4 babyer og minimum 2 babyer før det gennemføres. Undervisningen varer ca. en time. Kontakt klinikken for hvornår der afholdes kursus igen.

 

Er I flere som kender hinanden og ønsker undervisning i klinikken og ikke i mødre gruppe, kan dette også arrangeres.

 

Babymassage

Holmevej 180,

8270 Højbjerg

KRANIO-SAKRAL-TERAPEUT

FYSIURGISK MASSØR

TLF:  52 40 12 46  

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2016 Dorthe Margrethe Sørensen