FAQ

spg3.jpg

Har du spørgsmål til valg af behandling?

Se de mest stillede spørgsmål fra klienter her på siden.

 

Hvis der ikke er et svar der passer til dig - er du altid velkommen til at kontakte klinikken på mail/mobil/sms.

Hvis det er første gang du er i klinikken - skal du altid vælge behandling 3, 50 min. det giver den bedste mulighed for, at se hvilke udfordringer du har og hvor behandlingen skal sættes ind fra start og derefter taler vi om evt. videre forløb..

1.  Hvilken behandling skal jeg vælge når jeg har ondt i nakke og i lænd?

Svar: Du kan med fordel vælge fysiurgisk massage behandling 3. Når der er spændinger i både lænd og nakke, skal der arbejdes på begge steder. Smerter forplanter sig andre steder i kroppen, hvis du går for længe med problemet.

2.  Jeg har voldsomme spændinger i kæbe, ansigt og nakke - hvilken behandling skal jeg så vælge?

Svar: Vælg enten behandlingen mod spændings hovedpine eller ansigts- nakkemassage m/Vietnamesisk akupressur. Med disse to behandlinger vil massagen foregå i de muskler som ligger i nakke, hals, kæbe og hovedetområdet. 

3.  Jeg har ondt i lænden, hvilken behandling skal jeg vælge og er 25 min. nok?

Svar: Behandling 1. er ikke nok, hvis du ikke er i et længere forløb og har fået to - tre behandlinger forud for behandling 1.. Vi kan ikke nå at behandle dig godt igennem med 25 min. Denne behandling er god som løbende forebyggende behandling.

4.  Jeg har ondt i armen fra håndleddet op til skulderen - skal jeg vælge behandling 2. når det ikke er hele kroppen?

Svar: Hvis du kar ondt i armen kan det stamme flere steder fra. Vi anbefaler derfor du vælger behandling 3. - og behandlingen vil sammenstykkes til dig - vi skal sikre os det ikke stammer fra nakken og skal derfor massere dig i nakke, skulder, arm og håndled.

5.  Jeg døjer med svimmelhed og har for et stykke tid siden haft hjernerystelse, hvilken behandling skal jeg vælge?

Svar: Du skal prøve at vælge Kranio-Sakral-Terapi. Denne behandling er en meget varsom behandling som udføres ved hals og kranie. Selvom det er en mild behandling - er det en meget effektiv behandling.

6.  Jeg lider af tankemylder og kan ikke sove, måske jeg er stresset eller ved at blive det. Hvad skal jeg vælge af behandling?

Svar: Her kan du vælge i mellem to behandlinger enten Kranio-Sakral-Terapi- eller Pre-Stress behandlingen. Det er to stille behandlinger, der får dig helt ned i gear og giver dig ro til at kroppen kan modtage behandling.

7.  Jeg har ondt i knæet - hvad kan du gøre for mig?

Svar: Du skal booke behandling 3. og fokus vil første gang være på begge ben, balder og lænd. Lårmusklerne kan være meget spændte og trække i senerne ved knæet.

8.  Mit barn kan/vil ikke sove om aftenen og er urolig, hvilken behandling kan jeg vælge?

Svar: Du bør vælge Kranio-Sakral-Terapi til børn, hvis dit barn er imellem 3-15 år. Behandlingen er meget blid for barnet og kan ofte løsne spændinger hos barnet, der kan have siddet der fra fødsel. 

9.  Jeg ved ikke om jeg er ved at få hælespore, da det er begyndt at give smerter ved hælen. Kan I gøre noget her?

Svar: Du vælger fod, ben massagen og vi har fokus på læg og achillessene. Det kan være fordi du har fået en spændt sene og ved at løsne musklerne i læggen og varme senen op kan det slippe spændingen under hælen.

10.  Jeg har ret ondt i den ene balde, jeg kan mærker smerten når jeg går, sidder og ligger ned?

Svar: Vælg som minimum behandling 2. Det er formentlig en spænding i piriformis, der sidder under den store baldemuskel. Massage og øvelser kan løsne smerten.

11.  Jeg har fået en konstant susene for ørene, kan du hjælpe med det?

Svar: Det har vist sig at Kranio-Sakral behandling har en god effekt på susene/Tinitus i ørene. Sammen med akupressur vil det i mange tilfælde have en stor effekt og en susene kan minimeres eller helt forsvinde.

12.  Jeg lider af periodisk migræne, kan I hjælpe og hvilken behandling?

Svar: Vælg Kranio-Sakral-Terapi i booking. Denne behandling sammen med en øvelse du får med hjem kan afhjælpe en del personer med migræne.

13. Hvad gør bindevævsmassagen godt for?

Affaldsstoffer og væske ophober sig i bindevævet. Medicin og negative følelser lander også i bindevævet når blodet ikke har plads til transporten - Blodet kan kun transportere en bestemt mængde af gangen og er der overskud af væske og affaldsstoffer så placerer kroppen det i bindevævet fordi der er plads. 

14. Hvorfor er det vigtigt med Magnesiumolie?

Kroppens muskler har brug for magnesium og ved at bruge spray eller fodbad med magnesium optager kroppen 5x så meget som i spiste-piller.-form Du bruger magnesium spray på kroppen hvor du har muskelspænding, træthed, kramper. Få vejledning næste gang du kommer i klinikken.

15. Hvis man spiser fiskeolie giver det så noget positiv til huden også?

Du får dobbelt effekt af fiskeolie(balanceolie) - det sætter din krop i balance og du undgår livstilsygdomme - men det giver også en mindre tør hud og lettere at massere. Kom i dialog med massøren som også har balanceolie i klinikken.

16. Jeg kan ikke sove om natten og vågner for ofte og må stå op - er der en behandling der kan hjælpe?

Der er gode erfaringer med Kranio-Sakral behandling ved ustabil søvn. Efter 3-4 behandlinger vil kroppen være klar til at slippe evt. spændinger og traumer som har sidde så længe du har haft problemet. Derefter skal der ske en opfølgning med en behandling en tre fire gange om året.

17. Jeg er altid så træt ,at jeg ikke kan hænge sammen - hvilken behandling kan hjælpe mig?

Kranio-Sakral og Bindevævsmassage kan være et godt valg til behandling i dette tilfælde.