top of page

REIKI - Healing

Healing

Regression

Healing

Clairvoyance

Dyretelepati

Er du spirituel?

Jeg har taget flere uddannelser indenfor det spirituelle og her ser du nogen af de områder jeg bevæger mig i og har behandlinger i.

I 2023 - er jeg i gang med uddannelserne "Clairvoyant Rådgiver" (slutter i juni) og "Spirituel Dyreterapeut" (slutter i oktober. Det er to super spændende uddannelser. Jeg har uner begge uddannelser brug for "prøvekaniner".

 

1. Du kan sende mig et billede af dig og med dit fulde navn - og et spørgsmål i en mail - Det er GRATIS så længe jeg er under uddannelse.

2. Du kan sende mig et billede af dit dyr - men navnet på dyret og fulde navn på ejeren.

Så sender jeg svar retur på mail og du skal derefter skrive til mig hvad der var forkert. Det skal jeg vide for at vide om jeg har stillet de korrekte spørgsmål, eller jeg skal spørge anderledes og dybere.

 

 

Regressionsterapi

Ja, hvad er det? Og hvad skal man bruge dette til?

 

Jeg er uddannet regressionsterapeut så jeg tilbyder dig, at få denne mulighed for at komme tilbage i dette liv eller måske et tidligere liv.

 

Jeg har, selv prøvet en regression fordi jeg havde brug for, at vide hvorfor jeg er så spirituel og hvorfor indianerne altid har betydet så meget for mig. Det var en kæmpe oplevelse for mig, at jeg landede i to forskellige liv og tider.

 

Du har, en mulighed for med meditation at komme ind i tidligere liv eller i det her liv, for at finde dine svar. Der sættes et klart mål, for det du gerne vil vide mere om. Det taler vi om når du booker din regression - så det er inden du skal ind i meditationen vi sætter dit mål. Målet skal være tydeligt fra dig - sagt højt i ord. Så inden du skal have en regression skal du tænke godt over dit mål - gjort dig tanker om hvad det er du vil med en regression.

 

Måske du har et issue du ønsker at få løst - har du noget du gør som du ikke ønsker, en følelse som forfølger dig og måske du bare er nysgerrig for at finde ud af om du kan komme ind i et tidligere liv.

 

Hvordan foregår det så hos mig i klinikken (eller via telefon)?

 

Du ligger på briksen og får en klud over dine øjne.

Nu taler jeg stille til dig og jeg får dig ned i en dyb afslapning og meditation. Måske du ikke ved eller tror du kan meditere - men jeg tror på du godt kan komme langt ned når jeg taler til dig. Vi kan selvfølgelig ikke vide det 100 % - så det ser vi først når vi er i gang, hvad vi opnår med dig.

 

Når du er afslappet og klar så guider jeg dig ind i en elevator og så begynder vi regressionen når du trykker på en valgt knap.

Jeg stiller dig spørgsmål og du fortæller hvad du oplever i din rejse. Vi fortsætter ca en times tid og begynder så at bevæge os retur - men det kommer helt an på hvor du er så det kan tage en halv time før vi får afsluttet helt. 

Indtil nu har alle jeg har haft på briksen - fået en oplevelse med hjem - både fra tidligere og nuværende liv.

Kan jeg få en regression online hvis jeg ikke bor i byen hvor klinikken ligger?

 

Hvis du bor for langt væk fra klinikken, så kan vi gøre det telefonisk. Her kræver det, at du kan ligge på din sofa eller seng derhjemme med et headsæt/høretelefoner i ørene og have fuldstændig ro i mindst 1 1/2 t. Du må ikke blive forstyrret af telefon, børn, katten, hunden eller andre. Jeg guider dig via telefonen ind i en meditation og ind i regressionen. At du ikke kan komme i klinikken skal ikke begrænse dig for denne oplevelse. Når det er telefonisk betales der på Mobile Pay inden vi starter regressionen.

 

Kontakt mig gerne for evt. spørgsmål til terapien

Healing

Jeg benytter healing i alle mine behandlinger, da jeg ikke selv kan styre energierne når jeg behandler. Det er især i Kranio-Sakral-Terapi healingen vil markere sig kraftigt i mine hænder og i mig. Du vil opleve mine hænder er varme under behandlingen. Ønsker du en fuld healing skal du vælge behandlingen i booking.

 

Kranio-Sakral-Terapi behandlingen er en behandling, hvor healing benyttes aktivt under hele behandlingen. Jeg kan ikke styre det.

 

Jeg er uddannet REIKI Healer hos mediet Marzcia Techau fra "Ånderne vender tilbage" fra TV3. Marzcias er medie og clairvoyant (www.marzcia.dk)

Jeg har taget flere online forløb inden for healing "Clairvoyant REIKI Healer" med Lena Vanessa - som er et clairvoyance forløb hvor der benyttes healing. Der skabes kontakt til egne healer- og clairvoyance-guider i forløbet. Jeg har taget et 6 dags online forløb i Clairvoyance hos Jette Harthimmer.

 

Jeg får nogen gange beskeder ned under en healing og sker det kan jeg give dig besked. Jeg beder dine/mine guider, hjælpere og skytsengle til at bidrage positiv til den behandling og der kommer der nogen gange beskeder frem.

Jeg har deltaget i 3 kursus med fokus på Epigenetisk healing og benytter også dette i mine behandlinger. Det betyder jeg beder dine guider og hjælpere til, at komme og bidrage med det positive de kan i en behandling.

Jeg blander derfor flere healings metoder i mine behandlinger.

Jeg er medlem af Healer-Ringen i Danmark og deltager i projektet Human Healing, hvor målet er at fremme kendskabet til healing i sundhedsvæsnet og befolkningen generelt.

Access Consciousness - Healing

Jeg er uddannet som Access Energetic Facelift behandler - med Access Body Press. Hvad er Access Consciousness? - Det er “Adgang til din bevidsthed”.

Access Consciousness Clearing Statement® er lavet til at få energierne frem.  Access Energetic Facelift giver dig mulighed for at afstresse, få tankemylder og uro ud af kroppen ved en times ro og lade dine energier hjælpe dig til at få det lettere i kroppen.

Hvad er Healing?

 

Healing er et ord der er lånt fra engelsk og betyder heling "hele" og helbredelse.

Der er nogle, der ikke vil opleve noget overhovedet under en healing. Mange tror, at man vil opleve en masse ved en god healing. Men det handler ikke om det synlige produkt, derimod om hvordan du får det på længere sigt. Der er ikke to healinger, der er ens.

Hvad kan behandles med healing?

I healing anses sygdom og lidelser som et udtryk for, at der er blokeringer og ubalance i energistrømmen. Healeren vil derfor forsøge at genskabe balancen i kroppens energi ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokeringer og ubalance, som ifølge teorien styrker kroppens evne til at helbrede sig selv.

Healing foretages af en healer, der har formidler energi til et andet menneske og som kan arbejde med modtagerens energifelter. Healing er et spørgsmål om tro - selvom du ikke behøver at tro på noget, for at modtage healing. Healing kan være svær at forklare, fordi det handler om noget, vi ikke kan se og som ikke kan bevises på nogen videnskabelig måde.

Healing er et flow af energi fra healeren til modtageren. Healeren arbejder med kroppens energisystemer kaldet - chakraer og meridianer - som har direkte kontakt til vores organer i hele kroppen.

For at opnå kontakt til dit energisystem, kræver det at healeren selv har kontakt til sit eget, og at "jeg" kan formidle den energi til dig. Det vil sige, hvis jeg som healer ikke føler mig frisk/rask - så kan jeg ikke selv finde energien til at heale dig.

Det er meget forskelligt, hvad du kan opleve under en healing. Nogle mennesker oplever at føle varme, andre kulde, nogle føler glæde andre sorg, nogle føler smerter, der så aftager igen. Du kan også opleve følelser, der får dig til at græde i løbet af din session. Du kan måske se farver i øjenlåget imens du får behandling.

Jeg har altid været "åben" og troet på der er mere i mellem "himmel og jord". Jeg har altid haft en intuition, drømme eller følelser som har givet mig varsling på noget der ville ske. Og da jeg havde en "skygge" i mit hjem i lang tid, havde jeg brug for, at finde ud af hvilken afdød, der besøgte mig om natten kl. 04.00. For at søge et svar på, hvad "det" var, deltog jeg i et klarsyn med Marzcia Techau i Lysets Hus i Århus. Der finder jeg ud af, at det er min egen spirituelle energi der spiller et puds og havde gjort det længe. Efter denne klarsyns aften besluttede jeg, at jeg ville igang med REIKI uddannelsen hos Marzcia Techau. Den har jeg afsluttet i 2019. Jeg forventer, jeg fortsætter med andre healing uddannelser hos Marzcia Techau.

Healingen kan bruges til at komme i balance med sig selv, og healeren kan hjælpe dig til at finde ind til, hvorfor du føler negative tanker eller uro, og dermed hjælpe dig videre til en tilværelse uden de negative følelser.

Klienter der modtager healing samtidig med lægehjælp, psykoterapi og anden behandling fortæller ofte om en kombineret positiv effekt. Husk du altid bør orientere lægen om den alternative behandling med den traditionelle behandling.

Fra Kræftensbekæmpelses hjemmeside:

"Reiki-healing kommer oprindeligt fra Japan, men er udbredt i resten af verden. Reiki-healeren kanaliserer universel livsenergi over i klienten ved at lægge sine hænder på patientens krop i bestemte fastlagte positioner. Det skal bidrage til at aktivere patientens selvhelbredende kræfter.

En mindre undersøgelse med 16 kræftpatienter, som lige havde overstået kemoterapi viste, at reiki-healing var bedre til at mindske træthed end almindelig afslapning.

I et projekt støttet af Kræftens Bekæmpelse blev 15 kræftpatienter med forskellige diagnoser og sygdomsstadier tilbudt otte behandlingsgange hos en Reiki-healer. Flere deltagere forklarede, at Reiki-healingen hjalp dem til at komme ud af en begyndende depression og til at få bearbejdet forskellige psykiske aspekter ved kræft."

bottom of page