top of page
akupressur

Vietnamesisk Akupressur

Ansigts- nakkemassage m/Vietnamesisk akupressur og Indiansk Scalpmassage

 

Denne behandling indeholder fysiurgisk massage af nakke og hals. Derefter får du ansigtsmassage og Vietnamesisk akupressur der afspænder dine muskler i hele ansigtet. Du vil opleve dine spændinger hurtig kan mærkes ved de ømme punkter.

 

Efter Vietnamesisk akupressur får du ansigts-energi/healing, Indiansk scalp-massage og Kranio-Sakral teknikker til slut.

Det er en utrolig effektiv behandling til spændingshovedpiner, kæbe- og nakke/hals spændinger.

Behandlingen med afspænding af ansigt og kæbe kan nu bookes til dig selv i booking. Se nærmere under fanen Ansigt- nakkebehandling med Akupressur.

Selvhjælpskursus i Vietnamesisk akupressur teknikker

- Minimer spændingshovedpiner

- Minimer kæbespændinger

- Minimer Migræne anfald

- Få en friskere teint​

- Udglat rynker og fuger

- Få en friskere hud

På kurset lærer du at bruge akupressur teknikker i ansigtet. Du vil med denne teknik få mindre spændinger i dine ansigtsmuskler.

Du kan med akupressur lette spændingerne i musklerne, udglatte fugerne i ansigtet og på den måde kunne undgå migræneanfald, dannelse af fuger og rynker i ansigt og på hals. Du får en sundere kulør i ansigtet da teknikken sætter gang i blodcirkulationen. 

Du skal udføre denne teknik hver dag i en måned for at få effekten.  Efter en måned skal du blot udfører teknikken 3-4 gange om ugen, for at holde det ved lige.

Dato for kursus i klinik: kontakt mig

Pris     350 kr. pr. person

Sted    Holmevej 180, 8270 Højbjerg

Online kursus: 250 kr. pr. person - bestil på mail og få et online kursus du kan tage når du har tid.

Akupressur er en effektiv behandlingsform med punkt tryk. Akupressur blev opfundet under krigen, da de ikke kunne skaffe nåle til akupunktur og der blev akupressur taget i brug.

Venindeaften i hjemmelige omgivelser ?

Vil du hellere afholde kurset hjemme hos dig selv og invitere veninderne hjem til dig? Så har du mulighed for at vælge dette. 

Som værtinde får du din plads GRATIS. Du står for forfriskning m.m. under kurset.

Mindst antal 8 personer

HUSK - Bord spejle

Hvad siger mine klienter

bottom of page