Kranio-Sakral-Terapi

Kranio-Sakral-Terapi
Kranio-Sakral-Terapi
Kranio-Sakral Terapi barn

Se cases på mine klienter her i vedhæftede filer

Kranio-Sakral-Terapi (KST) er en meget blid men dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Hvem kan få Kranio-Sakral-Terapi? Det kan man fra 0-99+.  

Som voksen kan du forvente, at du skal have 3-4 behandlinger før du har det fulde effekt og kan se resultater. Hvis der ikke er resultater efter de første behandlinger er det ikke sikkert at Kranio-Sakral-Terapi hjælper dig. Der foretages behandlinger hver anden uge ca. med min. 10 og maks. 14 dages mellemrum. Kroppen skal bruge denne tid til selvhelbredelse i mellem behandlingerne.

For din baby er det en stor fordel, at få Kranio-Sakral-Terapi lige efter fødslen. De små tager rigtig godt imod behandlingen som er meget let med enkelte teknikker. Teknikkerne er med til at fjerne spændinger som er opstået f.eks. efter en hård fødsel. Det kan være den bedste kikstart i livet til din baby, at besøge en Babyterapeut, der har en uddannelse til at  kunne behandle babyer. En behandling hos DortheMargrethe.dk indeholder både Kranio-Sakral-Terapi og babymassage. Hvornår skal du vælge at få behandlet din nyfødte baby? Måske græder din baby meget eller trækker kroppen skæv?  Måske din baby kun ligger med hovedet til samme side, selvom du drejer det på plads igen.

Har du et barn i alderen 2-5 år som ikke kan sove eller har mareridt? Her viser erfaringen at Kranio-Sakral-Terapi kan give gode resultater ved 2-3 behandlinger.

Erfaringer viser at Kranio-Sakral-Terapi har en positiv effekt på lidelser som f.eks:

- Anspændthed

- Bekymringer

- Depression

- Forstoppelse

- Hovedpine/Migræne

- Højt blodtryk

- Irritabilitet

- Indlæringsproblemer

- Koncentrationsbesvær

- Stress

- Tankemylder

- Rygsmerter

- Mareridt

- Svimmelhed

- Søvnbesvær

- ADHD

- Separationsangst

- Øreproblemer / Tinnitus

Se mere om Babyterapi og Kranio-Sakral-Baby under fanen Babyterapi.

Se også mine opslag på Facebook og Instagram på klienter, der har haft god effekt af Kranio-Sakral-Terapi.

Holmevej 180,

8270 Højbjerg

KRANIO-SAKRAL-TERAPEUT

FYSIURGISK MASSØR

TLF:  52 40 12 46  

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2016 Dorthe Margrethe Sørensen

 

LOGO_vandret_UDEN_RAB.jpg