top of page

Clairvoyant Rådgiver

Opdateret: 19. apr. 2023

Jeg er i gang med en uddannelse som Clairvoyant Rådgiver hos "Spiritual Akademy" og den slutter til sommer. Under uddannelsen skal der trænes rigtig mange clairvoyancer.


Det er utrolig spændende når man er så spirituel, at få muligheden for at gå i gang med denne uddannelse. Der trænes meget og læses meget :-) Det skal der simpelthen til. Og det er en stor selvudvikling man kommer i gang med og jeg ville ønske mange ville tage det skridt og prøve at se sig selv fra den side også.


Man kan ikke blive en god Clairvoyant, hvis man ikke arbejder med sig selv inden og under. Det er næsten det der er det mest spændende når man er søgende spirituelt, at få lov at finde tid til, at fordybe sig i den selvudvikling. Uddannelsen indeholder daglig meditation.


Lige nu har jeg brug for træningspersoner i foto clairvoyance. Hvis du har lyst til, at prøve det af skal du sende mig et billede på mail og med dit fulde navn. Du får så en mail retur når, der er foretaget en foto clairvoyance på dit billede. Du må IKKE sende på vegne af en anden person, barn, kæreste/mand og det er IKKE afdøde kontakt. Du MÅ kun sende billede af dig selv til Clairvoyancen.


Til foråret skal jeg bruge nogle "kaniner" som skal ind til mig i klinikken - eller kan tage det online/telefonisk med mig. Hvis du bor for langt væk, så finder vi en løsning. Det vil være trænings sittings, hvor jeg skal øve på clairvoyancen - så det skal du være klar over og der kan komme beskeder som ikke er lette at tolke for dig lige med det samme - eller beskeder som først senere når du er kommet hjem giver mening for dig :-) I værste fald kommer ikke noget som du kan bruge - jeg kan intet garantere. Har du mod på foto delen først så send mig et billede nu.


Ønsker du at komme på listen på klinik sitting så skriv dette også


.
Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarii


bottom of page