top of page

Ticks ved øjet og nerver der gør ondt i hovedbunden?

Nogen gange kan en nerve i hovedet blive så presset pga. kraniespændinger, at det giver ticks ved øjet – dvs. øjenlåget hopper med en nerve og det kan være virkelig irriterende i det daglige.


Årsagen kan være at der er sket en af klemning i nakke området pga. du er meget spændt op i det område. Hovednerven ligger i halsen bag den fornemme Sterno Cleideo Mastedeus muskel. Det er den musklet som går fra kravebenet op til øreflippen, den er ofte spændt op på mange og så presser den hovenerven Nervus Vagus og så har den ikke fri adgang til at regere.


Nervus Vagus styrer alle vores organer og de nerver der er i det store nervenet i hele kroppen. Så er den lidt ”presset” så vil den ikke have helt samme gode virkning på de forskellige områder og vi kan få problemer.


Den nerve vi har i ansigtet – den forgrener sig i hele ansigtet og den kan give noget sjove udfordringer og symptomer. Så sker der noget der ikke er helt normalt i dit ansigt – så prøv at booke en Kranio Sakral Terapi med massage af hals og nakke.

Jeg får, personlig selv disse udfordringer når min nakke er spændt op. Nerven der hopper i øjet eller helt låser mit øje-låg i et sekund eller to og en knitren i baghovedet – så ved jeg at det er min tid til at komme til min behandler. Jeg synes, selv det er vanvittig irriterende hvis mit øje-låg ”låser” eller hopper konstant, og så ved jeg bare at det er med at få løsnet nakken op så det igen er normalt i ansigt.

 

Du er altid velkommen til, at kontakte mig før du booker din behandling hvis du er i tvivl om valget.

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page