top of page

Skal du af med din migræne?

Opdateret: 16. jan. 2023

Jeg kan blive så rasende når jeg ser firmaer forsøge, at lokke folk til at købe naturmedicin som skulle afhjælpe migræne, få en ring eller fast akupunkturnål i ørerne og meget andet kommercielt som de bilder folk ind der hjælper. Lægerne ved dårlig hvorfor vi får migræne og de kæmper med medicin forsøg (jeg har selv været der) - så hvorfor tror vi på de firmaer, der påstår de kan helbrede migræne? Det koster en masse penge og virker ikke - hvis det er muskulært og det er spændinger du har. Jeg taler af erfaring....


Jeg har selv i 22 år af mit liv haft migræne. Det startede da jeg fik min søn og da han var 7 mdr. fik jeg hovedpine hver måned, så jeg måtte kaste op. Jeg anede overhovedet ikke hvad det var - jeg havde ALDRIG haft så ondt i mit hoved før. Det var en kollega der sagde til mig det måtte være migræne.


For at gøre en historie lidt kortere - så fik jeg bare mere og mere migræne hver måned i de efterfølgende år. Jeg begyndte at lave en hovepine dagbog, hvor jeg skrev koder for hvilken styrke det havde. Denne hovedpine "dagbog" lavede jeg i utrolig mange år hver dag jeg fik et anfald blev det registeret. Jeg opfandt mine egne koder. Mine koder i kalenderen var simpelthen M1, M2, M3 og her efter kom der så et +P efter, hvis jeg havde taget en migræne medicin.


M1-M2-M3 var styrken på mine anfald. M1 var svagt og hvis der ikke var et +P efter - så kunne jeg klare mig uden pille og migrænen var svag. Kom jeg op i M2+P og M3+P - SÅ var det kritisk - her havde jeg stærk migræne og måske kvalme. Jeg blev vanvittig god til at se hvornår mine anfald kom og om det var migræne anfald - og ikke bare en hovedpine. Hvis jeg mærkede en stærk tryk-smerte i tindingen eller over øjet - skyndte jeg mig at tage medicin.


Jeg startede på hovedpineklinikken på Århus Kommunehospital og gik der i 8 år. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange jeg fik det ene medicin og så det andet de lige mente kunne virke. Så blev jeg tyk, jeg tog simpelthen på - så blev jeg en zombie og gik i en osteklokke og fuldstændig ved siden af mig selv. Da de ville sætte mig i en kunstig overgangsalder, med hormon, var det min sidste mulighed følte jeg. Jeg fik sprøjter med hormoner i maveskindet og derudover skulle jeg sætte et hormon plaster på hver uge - OG..... så tog det da fart men mine migræner - 23 dage fik jeg migræneanfald den første måned i det projekt. Da jeg havde været på det i 2 måneder - MELDTE jeg mig simpelthen ud af projektet. Jeg ringede og sagde, at jeg ikke kunne klare den behandling og jeg ville melde mig ud. Min hud lugtede grimt, jeg havde hovedpine næsten hver dag og jeg var helt ved siden af mig selv.


MEN SÅ KOM MIN REDNING - jeg besøgte en healer som fortalte mig det eneste ingen anden havde kunne fortælle mig, at det var min kæbe. Ja kæbespændinger!

Kæben var helt smadret af spændinger var hendes ord - Jeg fik en "tungeteknik" med hjem og tro det eller lad være - men mine anfald faldt fra gennemsnitlig 18-20. anfald om måneden til 1. om måneden de efterfølgende mange måneder. Jeg var lykkelig. I dag 5 år efter har jeg migræne ca. 1-2 gange hvert halve år..selv min læge fatter ikke jeg har fået det væk med "tungeteknikken" - Men jo det er rigtig :-)


Jeg lærer i dag mine klienter denne teknik efter behandlingen og de fleste har virkelig en stor effekt af den. Det kan være efter en Kranio Sakral Terapi eller en Ansigt-Nakkemassage som løsner op på de mange spændinger der sidder i kæbe og ansigt og så i gang med træning med tungeteknikken - så får du effekt.


47 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page