top of page

Hvad kan organmassage hjælpe ved?

· diarré – forstoppelse – dårlig ånde

· oppustethed – mavesyre – halsbrand

· afgiftning af hud og bindevæv i maven

· søvnbesvær og uro

· kolde hænder/fødder

· smerter i brystkassen – spændt solar plexus

· rygsmerter – hofteproblemer – knude i maven

· smerter i underlivet – prostataproblemer

· sult/mæt-ubalance – nedsat sexlyst

· balancere nervesystemet

· stress m.m.

 

Organ-massagen giver:

· en forbedret fordøjelse – lettere vejrtrækning

· bedre blodcirkulation – større bevægelighed

· øget energi og indre ro

· genoprettelse og vedligeholdes af organernes funktioner

· bedre sundhed og velvære

Organmassage er en rigtig god behandling sammen med kranio-Sakral-Terapi. Organerne har stor indflydelse på hjernens "helbred".

 

"Hvis tarmene er sunde - er der ikke de store chancer for at der kommer problemer med psyken".

Du får massage på maven og dybt ned på organerne. Organ-massage er meget effektiv som behandling mod nedenstående.

Du kan booke organmassagen sammen med Kranio Sakral Behandling eller alene.

 

ORGANMASSAGE

Organmassage

Cases

 

Diabetiker klient

 

Jeg fik en dejlig tilbagemelding fra en af mine klienter. 1. behandling med organmassage havde gjort hende smertefri i mave/tarm i 14 dage. Og efter 2. behandling gik der 1 1/2 måned uden mave/tarm problemer

 

Min klient fik sin 2. behandling med organmassage m/lever-massage og det gik rigtig fint - men der skete det at min Klients tal steg til 11 efter leveren blev masseret. Det viste sig altså at leveren holdt på noget af medicinen!

 

Allerede dagen efter lå det på 7,5 og der var den stabil i flere dage, selvom hun spiste

f. eks. Is og mad, hvor den normalt ville hoppe op og ned. 

Noget tyder på, at leveren holder på noget af medicinen og det frigives ved lever-pumpningen i organmassagen. Det er jo fantastisk at hun nu kan komme en gang i mellem og lige får organ massage og få det bedre og hvis der går længere og længere tid i mellem er det fantastisk.

Klient med stærke smerter i lysken

En mand ringede til klinikken. Han havde stærke smerter i lysken og med voldsomme jag ned i testiklerne. Jeg blev overrasket over han trak vejret helt oppe i øverste del af brystkassen og ikke ned i maven. Det viste sig det var pga. smerterne var så voldsomme.

 

Hans historie var, at han det sidste år havde haft ondt og havde været i udredning i sundheds systemet, hvor han er blevet scannet og undersøgt - men uden lægerne kom til en konklusion.

 

Da klienten kontakter mig - kan jeg med det samme sige det er Psoas - det er en muskel der virkelig kan skabe sig. Jeg havde kun et lille hul i min kalender den dag og kunne kun tilbyde ham 25 minutters behandling. Han slog til og kom til behandlingen samme dag.

 

Jeg kunne slet ikke røre ham ved lysken, hvor han havde stærke smerter. Jeg ændrer hurtig behandlingen til "organmassage" da jeg simpelthen er nødt til, at få hans område ved mave og organer blødgjort, så jeg kunne komme til at afspænde Psoas.

 

Han kom med en smertegrad på 10/10 som hans egen vurdering var på dagen.

 

Efter 20 min. var det nu muligt at afspænde Psoas et par gange. Derefter slipper han fri med en ny tid ugen efter til en fuld organmassage igen. Jeg er nødt til at få maveregionen blødgjort nok til, at jeg kan behandle ham færdig.

 

Da han kommer igen er hans smertegrad på 6/10

 

Da han kommer har han et helt andet udtryk i ansigtet - han ser mere afslappet ud og har øvet sig på at trække vejret helt med i maven hele ugen. Han har fået kulør i ansigtet. Det er, nu meget lettere at afspænde og behandle hans muskel ved denne behandling.

 

Efter en uge fortæller han mig, at de daglige smerter er væk og de smertende træk i lysken er minimeret meget. Det kræver et par opfølgninger før det er helt ok igen, men det er meget bedre efter 3 behandlinger.

Hvad siger mine klienter

bottom of page