top of page

Kranio-Sakral-Terapi til heste

Opdateret: 16. jan. 2023

Har du tænkt på om du er din hests bedste makker?


Har du selv ro i kroppen og er du ikke påvirket af stres eller andet som din hest kan mærke?


Der er ingen tvivl om din hest med telepati kan mærke alt du føler når du er stresset, ked af det eller sur. Heste er de største ”følere” – Så når du bruger din hest som ”terapi” så har den faktisk også brug for terapi. Overvej om Kranio-Sakral-Terapi kan give din hest den ro den har brug for.


Når du bruger din hest til din ”terapi” eller til at give dig ”overskud og ro” – så vil du påvirke din hests følelser. Derfor er det en god ide, at du ser dig og hesten som en samlet pakke. Skal din hest finde ro i en behandling – så bør du også tage dig selv med i samme ombæring.


Du ved sikkert en masse omkring, hvordan du sidder på hesten om sadlen er god nok til din hest. Om du ridder din hest rigtigt uden den får ondt i ryggen eller hoften/bækkenet – Men tænker du på, at dit humør og psykiske tilstand påvirker jer begge?Hvis du tænker i alternativ behandling til din hest – så skal du huske dig selv i samme ombæring. Hesten får sin behandling i stalden og du kommer i klinikken og får samme behandling. Det giver jer begge en ro og I vil blive hinandens bedste makker.


Ridder du dressur – så ved du, at både du og hesten skal være i balance og have ro i sindet – giv dig og din hest behandling et par gange omkring en måned før et stævne.


Du kan altid kontakte mig for dialog omkring et forløb med dig og din hest.

14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page