top of page

Heste Terapi - en historie fra stalden

Opdateret: 16. jan. 2023

Islænderen Tjaldur trængte til en Kranio-Sakral-, Healing- og Afspændings-Terapi - Han har lidt problemer med "astma" og trækker vejret lidt trægt. Vi ville forsøge at prøve denne type af terapi af for at se hvad han siger til det.


To gange forsøgte jeg mig frem med at få lov at behandle ham - men begge gange rystede han hovedet voldsom da jeg kommer til tungebenet. Det var umuligt at lave noget af teknikkerne i hovedet på ham de to gange. Jeg kunne ikke gennemskue hvorfor han protesterede og personen på stedet havde ikke set ham gøre det før så voldsomt.


Jeg besluttede mig for, at prøve telepati med Tjaldur inden jeg skulle besøge ham igen. Jeg fik lidt manke hår med hjem og inden jeg skulle besøge ham igen ugen efter tog jeg en meditation hvor jeg bød ham ind så vi kunne lave en aftale om næste terapi.


Til vores overraskelse holdt Tjaldur vores aftale og fik en fuld behandling uden for mange protester. Når han begyndte at protestere sagde jeg blot til ham, at han havde lovet at stå stille og så gjorde han det igen et stykke tid.


Jeg fik som aftalt lov til at afspænde tungebenet, der har en del muskelhæftninger op til kraniet og kan påvirke nakken og luft røret.


Den fulde terapi gjorde Tjaldur lidt "mærkelig" nogle dage efter, hvilket er meget naturligt da kroppen skal arbejde med de afspændinger, der er foretaget med teknikkerne. Hesten skal have ro og terapien arbejder i optil 12-14 dage.


Hestene reagerer som mennesker, der også kan blive lidt ved siden af sig selv 2-3 dage efter en behandling. Det kommer meget an på hvor opspændt det hele er og hvor sensitiv hest eller mennesket er.9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page