top of page

Dyretelepati

Opdateret: 16. jan. 2023

Jeg har været i gang nogen tid med, at øve mig på dyretelepati efter et kursus i dyretelepati i oktober 2022.


Jeg starter op på en "Spirituel Dyreterapeut" uddannelse i marts 2023 - så jeg øver mig lige nu på forskellige dyr for, at holde det lidt ved lige.


Jeg har haft fantastiske oplevelser med disse telepatier og det har overrasket mig, hvor meget jeg får "ned". Jeg har lavet dyretelepati på: hunde, katte, heste og en kamæleon.


Da jeg fik udfordringen på kamæleonen under uddannelsen var mit første udbrud: "hvordan skulle jeg dog kunne lave det på en kamæleon?" Men - til min overraskelse så kom der en masse ud af det. :-) Det var sjovt at høre ejeren fortælle, at det var som at se deres Hugo - så det var virkelig fantastiks.


Hvordan foregår dette?


Det foregår ved at jeg får et billede når jeg træner - det kigger jeg på - beder om lov til at få en snak med dyret - og så går jeg i en meditation og byder dyret ind i meditationen. Så stiller jeg spørgsmål inden i hovedet til dyret eller taler højt for mig selv. Alle de svar jeg får - siger jeg højt så jeg kan huske det bagefter.


Hvis jeg skulle træne på dit dyr, så får du en tekst retur på en mail og skal derefter kommentere, hvad der ikke er rigtigt i telepatien. Det jeg får "ned" kan nemlig tolkes meget forskelligt - så jeg skal lære af det I giver mig retur - for måske betød det noget andet end det jeg opfattede - måske du forstår det bedre end mig. Det har meget at gøre med hvordan jeg stiller spørgsmålet når jeg er i gang.


Hvis du ønsker, at hjælpe mig i træningen så er det gratis frem til 1. marts 2023 - du sender mig en mail med et billede af dit dyr, navnet på dyret og ejers fulde navn.


Mere om telepati senere i bloggen. https://www.dorthemargrethe.dk/dyretelepat

:-)

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page