top of page

Heste Terapi - en historie fra stalden

Opdateret: 16. jan. 2023

Jeg har fået en fantastisk anmeldelse på Alanya - en stor dejlig og flot dressur hest i Odder.


Da jeg startede hos Alanya og Lise - var Alanya meget på vagt og skulle hele tiden lige se hvad det var jeg havde gang i. :-)


Første terapi kunne ikke blive en fuld behandling da Alanya er meget sensitiv og på vagt. Mange teknikker i hovedet var hun usikker ved og protesterede over første gang.


Men allerede ved anden terapi overraskede Alanya os begge - da hun gav sig helt hen - dog med et spørgende udtryk ind imellem mod mig. Lise var meget overrasket over hendes velvilje så hurtigt, for Lise fortalte, at hun havde forsøgt at øve med Alanya efter terapi 2. så hun ville acceptere at blive rørt i hovedet ved næste terapi.


3. terapi var bare fantastisk for Alanya - for som Lise sagde: "det er som om I går ind i jeres egen boble og jeg bare er udenfor. Hun har vildt meget tillid til dig - noget hun ikke får så hurtig til mennesker. Det er utrolig, hvor hurtig hun er ét med dig. Alanya fik utrolig meget ud af sidste terapi - Jeg var på kursus med hende og hun var så god at ride på, dejlig afspændt og super rolig"


Der er ikke nogen tvivl om at Alanya for rigtig meget uf af Kranio-Sakral-, Healing- og Afspændings-Terapi.


Hvad hjælper Kranio-Sakral-, Healing- og Afspændings-Terapi på hos heste?

Det gør en stor forskel hos heste der er urolige, virker stressede, nervøse, har ond i maven/kolik symptomer, smerter i ryggen, spændt op, spændt i kæbe og nakke, har døjet med tænder, tygger løs på udstyret i munden, forvirret og bange, ondt i lænden o.m.Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page