Heste Kranio Sakral-, Healings- og Afspændings-Terapi

image_67205889.JPG
Travhest Acuador 3.jpg
image_123927839.JPG
Kranio sakral terapi heste.JPG
hest mig stal Nibe.jpg
IMG_3485.jpeg
image_6487327 (1).JPG
hest1.jpeg

Kranio-Sakral-Terapi er en manuel behandlingsform til, at løsne op for spændinger i hestens krop. Med Kranio-Sakral-Terapi arbejder jeg med centralnervesystemet. Hvis der er spændinger og traumer ophobet i hestens krop, kan det gøre hesten meget stresset, utilpas, fintfølende, bange, på vagt eller lettere ”sur”. Hesten kan også som mennesker få hovedpine, spændinger i nakken og virke ugidelig. Heste er super modtagelige i Kranio-Sakral-Terapien.
 

Hesten elsker det og er der flere heste i samme stal som får behandling, står de og ”snupper” lidt fra siden mandens behandling. Det oplevede jeg, da jeg havde behandlet Steen, en stor sort 170 cm høj hingst og tidligere konkurrence-hest. Efter sin egen Kranio-Sakral- og Healings Terapi stod han med mulen inde igennem tremmerne til Mama, tidligere jockey-hest, som fik behandling efter ham. Han stod stille og nød hendes behandling.

Hvad er dét Kranio Sakrale system egentlig og er det hokus pokus?
Det Kranio Sakrale system består af: Kraniet/Korsben hvor Cerebrospinalvæsken væsken flyder fra kranie, ned igennem rygsøjlen og til korsben. Det er vigtig at Cerebrospinalvæsken flyder fint og der ikke er nogen spændinger ned igennem ryggen.

Behandlingen har en god virkning på musklerne, senerne, bindevævet og sørger også for at ”kanalerne” er åbne igennem kroppen. Det kan give spændinger og problemer i kraniet og påvirke hjernen. Det kan give diagnoser som: stress, hovedpine, sløvhed, apati, forvirring, angst, uro, rastløshed og andre symptomer. Problemer med nakke- og hovedspændinger kan brede sig ned til lænden/korsbenet og give problemer der også.

Kranio-Sakral-Terapi er en alternativ behandlingsform, der er i hastig vækst hos mennesker, heste og hunde. Det er fordi behandlingen er så effektiv, at flere benytter det på sig selv og hesten, da det kan give det bedste makkerpar. Hvis begge hviler i sig selv og spændingerne løbende behandles – giver det jer begge de bedste resultater.

Hos hestene har jeg set at Kranio-Sakral-og Healings- og Afspændings-Terapi kan afhjælpe med følgende:

- Muskel spændinger i nakken
- Skævhed/stivhed i kæben, nakken, ryggen eller bækkenet
- Spændte muskler i hestens krop
- Rygsmerter
- Gjordkrampe
- Urolig, stresset eller nervøs hest
- Fordøjelsesbesvær/begyndende mavesmerter med græs
- Bedre blodomløb
- Takt problemer
- Ændringer i karakter, bliver den ugidelig, sur, teen age-agtig og protesterer
- Dårlig koncentration og lytter ikke dine tegn
- Uforklarlige reaktioner på smerter
- Vil ikke rigtig springe eller galopere
- o.m.a….

 "BLIV DIN HEST´S BEDSTE MAKKER"

Kranio-Sakral-Terapi til rytter og hest 

Jeg ser jer som det hele "makkerpar". Din hest mærker dig når du er sammen med eller rider den. Hvis du er stresset, ked af det, usikker eller bare kan mærke i ikke helt har rytmen eller ikke helt "hænger sammen" - kan det helt klar anbefales, at du også får behandlinger med Kranio-Sakral-Terapi i samme periode som din hest. På den måde finder i den ro sammen i har brug for.


Kranio-Sakral-Terapi kan benyttes til ren velvære og afslapning hos hesten. Hvis du har presset den til træning eller konkurrence-ridning og den har været hårdt belastet i en periode og skulle yde noget ekstra. Det giver en total afslapning af hesten under terapien. Det er rent velvære og hesten kan stå og blive helt saglig og dingle lidt – det er fordi den nyder terapien.

Hos nogle heste kan der være en markant forskel på hesten efter en terapi – hesten er mere glad og du vil kunne se på kroppen der er sket noget – de bliver smidigere og ørene vil stå op. Normalt skal der løbende terapi til din hest, hvis du benytter den til konkurrence-ridning. Ellers skal der 2-4 terapier i et forløb. Efter disse terapier skal der gerne ske en mærkbar ændring af din hest til det bedre.

I mine terapier vil din hest få en rolig og dyb kontakt til mig, da jeg benytter healing, let afspændings-massage og Kranio-Sakral-Terapi. Derfor er det vigtig når jeg foretager en terapi, at du også er der til at give din hest den kendte tryghed og der er lidt ro i stalden. Hvis det er muligt skal terapien helst ikke foregå i den tid, hvor stalden er fuld af andre rytter og heste der skal gøres klar.

Heste terapierne kan ikke bookes via. mit booking-system, da der skal beregnes tid til kørsel.  Du kontakter mig enten på mail eller mobil.

Priser på Kranio-Sakral-, Healing og afspændings-Terapi 

 

Tid: ca. 50-60 min. pr. terapi

kr. 850​ pr. hest + kørsel (se nedenfor)

 

Weekend tillæg: 100 kr. 

Kørsel:

0-20 km + 0 kr.

20-50 km + 100 kr.

50-75 km + 200 kr.

>75 km.  statens takst 3,44 kr. pr. km.

Kørselstillægget er udregnet fra klinikkens adresse Holmevej 180, 8270 Højbjerg - hvis I er flere hesteejer i samme stald der ønsker terapi til jeres heste, kan I dele kørselsudgiften imellem jer - kørselsudgiften afregnes med den der booker tiderne. Kørsel opkræves efter revisor beregning.

 

Kranio-Sakral-, Healings- og afspændings Terapi + Kranio Sakral Terapi til rytter: Tid ca. 50-60 min. kr. 850​ (hest) + 50 min. kr. 650 (rytter i klinik). Pakke pris i alt med rabat kr. 1.350 (se også Kranio-Sakral-Terapi til dig. Vælg info knap til højre.)

Gruppe rabat til flere heste i samme stald (min. 3 stk. max. 5 stk.): Der gives 10 % rabat på flere terapier samme dag. Du behøver ikke være ejer af alle heste - men kan aftale med andre i samme stald, at I booker terapierne samme dag efter hinanden. Aflyser en af jer én tider - skal I selv koordinere, at flytte tiderne sammen og kontakte mig straks med antal heste der skal have terapi. Giv oplysninger på alle ejer, hestenavn og mobil telefonrummer ved booking.

 

Aflysning - SKAL ske senest 24 timer før en booking på M: 52 40 12 46. Ellers sendes faktura på MobilePay anmodning på terapiprisen.

 

Ønsker du mere info, booking af terapi eller klippekorts køb (5 stk. Terapi) eller bestille gavekort kontakt mig gerne på mail eller telefon.

Find min Heste terapi på Facebook: https://www.facebook.com/Hestekraniosakralterapi 

anmeldelse af castor.jpg
RABAT KUPON 10%.jpg
image_50407937.JPG
image_50403329.JPG
IMG_1409.jpg
IMG_3487.jpg
IMG_1413.jpg
MAMA8.jpeg
image_123927839%20(1)_edited.jpg
Alanya anmeldelse.jpg

Holmevej 180,

8270 Højbjerg

TLF:  52 40 12 46  

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

KRANIO-SAKRAL-TERAPEUT TIL MENNESKE OG HEST

FYSIURGISK MASSØR / BABYTERAPEUT

© 2016 Dorthe Margrethe Sørensen