top of page

Steen fik akut ondt i maven

Opdateret: 16. jan. 2023

I eftermiddag blev jeg ringet akut efter for at behandle Steen.


Steen var om morgen, ved en fejl sendt på en fold med en masse græs og det kan han ikke tåle til maven. Mange heste kan ikke tåle ret meget græs - det giver dem mavesmerter og kolik. Og det er bestemt ikke godt for hestene.


Steen - han sparkede sig selv op mod bugen og smaskede løs med mange mavesmerter. Hans ejer ringede akut til mig, for at høre om jeg kunne komme med det samme og give Steen Kranio-Sakral-Terapi. Det plejer nemlig at være rigtig effektiv til fordøjelsen hos hestene. Steens ejer var ulykkelig for hun har før haft dette kolik problem med Steen hvor hun måtte kæmpe med ham så han kom ovenpå. Så jeg var spændt på om det lykkedes med Kranio-Sakral-Terapi til Steen og om vi fik ham frisk igen.


Jeg skyndte mig at hoppe i bilen og afsted til Malling syd for Århus, for at se til Steen. Jeg håbede jeg kunne hjælpe ham med de stærke mavesmerter han havde fået. Kranio-Sakral-Terapi er effektiv til at få hesten til, at slappe af og give slip på alt. Og jeg oplever meget ofte, at hesten lige slipper både det ene og det andet. 😂


Jeg startede op med de første teknikker og til min overraskelse virkede Steen som om han godt viste jeg ville hjælpe ham. Han stod stille imens jeg arbejdede og det havde jeg ikke troet efter ejeren fortalte han havde sparket efter sin bug hele tiden. Det stoppede han med så snart jeg kom og gik i gang med terapien.


Allerede efter 5 min. da jeg var i gang med afspænding af mellemgulvet - giver Steen er ordentlig suk og begynder at trække vejret ned i maven igen. Inden var han helst stenhård og trak vejret til lungerne ikke længere.


Godt inde i behandlingen - brummer Steen dybt og så slipper han afføringen og får et helt andet udtryk i øjnene og bliver meget mere afslappet. Missionen lykkedes....😂 Steen fik det meget bedre og dagen efter fik jeg besked om alt var godt og at han havde det godt igen.


Kranio-Sakral-Terapi kan bare noget hos heste. https://www.dorthemargrethe.dk/heste-kst


Føj noget til dit opslag

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page