top of page

Stærke smerter i lysken

For nylig kom der en mand til klinikken med stærke smerter i lysken og med voldsomme jag ned i testiklerne. Jeg blev overrasket over han trak vejret helt oppe i øverste del af brystkassen og ikke ned i maven. Det viste sig det var pga. smerterne var så voldsomme.


Hans historie var, at han det sidste år havde haft ondt og havde været i udredning i sundheds systemet, hvor han er blevet scannet og undersøgt - men uden lægerne kom til en konklusion.


Da klienten skriver til mig - kan jeg med det samme sige det er Psoas som er en muskel der virkelig kan skabe sig. Jeg havde kun et lille hul i min kalender den dag og kunne kun tilbyde ham 25 minutters behandling. Han slog til og kom til behandlingen samme dag.


Jeg kunne slet ikke røre ham ved lysken, hvor han havde stærke smerter. Jeg ændrer hurtig behandlingen til "organmassage" da jeg simpelthen er nødt til at få hans område ved mave og organer blødgjort, så jeg kunne komme til at afspænde Psoas.


Han kom med en smertegrad på 10/10


Efter 20 min. er det nu muligt at afspænde Psoas et par gange. Derefter slipper han fri med en ny tid ugen efter til en organmassage igen. Jeg er nødt til at få maveregionen blødgjort nok til, at jeg kan behandle ham færdig.


Da han kommer igen er hans smertegrad på 6/10


Det er nu meget lettere at afspænde og behandle ham og da han kommer har han et helt andet udtryk i ansigtet - han ser mere afslappet ud og har øvet sig på at trække vejret helt med i maven hele ugen. Han har fået kulør i ansigtet.


Efter en uge fortæller han mig, at de daglige smerter er væk og de smertende træk i lysken er minimeret meget. Det kræver et par opfølgninger før det er helt ok igen, men det er meget bedre efter 3 behandlinger.


Har du problemer med lyskesmerter og vil det ikke forsvinde? - Gå ind og book en organmassage i booking.

532 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page