top of page

Hvorfor bruge magnesium olie?

”Magnesium er det oversete mineral”


Flydende magnesium til at spraye på kroppen


Magnesiumolien er en ny og innovativ måde, at øge magnesiumindholdet i kroppen. Den sprayes direkte på kroppen, hvor den trænger ind i cellerne. Det overskydende på huden er lidt saltet i konsistens. Olien kan øge magnesiumindholdet i blodet helt op til 5 gange i forhold til produkter der indtages. Når du sprayer det på er det bedst efter bad, og du lader det sidde til det er tør. Nu kan du tage dit håndklæde og børste det overskydende salt af kroppen.


Fodbad

Brug fodbad ved trætte fødder eller ”mylder/uro” i fødderne og få magnesium ind via. zoner i fødderne. Det giver en øjeblikkelig ro til de fleste af os.


Magnesium-Puden

Det er ikke en stor pude – men en lille pude med rent magnesiumsalt til at ligge på nakken, knæet, skulderen eller hvor du har brug for magnesium. Der skal den så ligge i ca. 15-20 min direkte på huden og afgiver salt.


Generelt om magnesium - Kan virke beroligende for folk med uro og kramper i benene - Øger muskelfunktionen - Forbedrer energiniveauet - Hjælper immunforsvaret - Øger søvnkvaliteten - Forbedrer hormonbalancen - Sikrer at kroppens stofskifte fungerer - Hjælper hjertet med at fungere - Virker smertestillende – kan give en bedre restitution efter træning/løb.


Anvendelse

Olien sprayes på huden og skal ikke masseres ind – du kan smøre det ind, hvis du ikke har tid til at dråberne tørre ind på kroppen. Der går ca. et kvarter så vil olien være absorberet og der kan være et hvidt lag af magnesiumrester som let kan fjernes med et håndklæde eller en vaskeklud.


Magnesium er et livsvigtigt mineral og er blevet kaldt ”Livets lampe”.

Især musklerne har brug for magnesium. Ved mangel opstår muskelsvækkelse, spændinger og krampetilstande i f.eks. benene, træthed og forstyrrelser i hjerterytmen. Lavt magnesium får pulsårerne til at trække sig sammen, energien forsvinder, og blodtrykket går op. Magnesium er vigtigt for blodets iltbærende kapacitet, så celler og væv i kroppen får tilstrækkelig ilt. Magnesium er også vigtigt for at modvirke inflammation (betændelse), som er baggrunden for rigtig mange sygdomme. 

Hvad medfører mangel af magnesium?


Et problem kan være det høje indhold af stivelse i manges kost. Stivelse nedsætter mængden af magnesium i kroppen, og det gør stress også. De to ting sammen kan være grund nok til magnesiummangel.


Der en række fødevarer med et stort indhold af magnesium, fx spinat, broccoli, havregrød, avocado, rejer, tunfisk, helleflynder, brune ris, nødder, kerner og havsalt.

P-piller, kaffe, alkohol og vanddrivende medicin fører til øget udskillelse af magnesium og derfor til et øget behov. Mangel på B6-vitamin medfører, at vi ikke kan udnytte magnesium ordentligt.


Magnesium klorid kan fint optages gennem huden, f.eks. fra fod- og badevand. Der er også meget magnesium i havvand.


Magnesiumolie til udvortes brug er en ny måde at tilføre kroppen magnesium på. Det er bevist, at magnesiumolie på huden øger magnesium i blodet med en faktor på op til 5 gange mere i sammenligning med oralt indtaget magnesium, hvor optagelsen i organismen ikke altid er optimal.


Jeg har været på kursus i magnesiumoliens virkning og produktion af dette. Jeg laver derfor selv magnesiumolien og hælder det på flasker - derfor er priserne hos mig i klinikken meget lavere end i butikkerne.


Priser i klinikken

3 stk. fodbad                                 20 kr.

Magnesium ”pude”                   50 kr.

50 ml. rejseflaske                        50 kr.

100 ml. sprayflaske                      95 kr.

200 ml. sprayflaske                    150 kr.

 

Bestil og få det sendt hjem til dig selv med DAO – eller hent i klinikken efter aftale. Bor du i nærheden er det altid muligt, hvis der er behandler i huset, at komme ind i forrummet og købe magnesium med mobilepay – det står på hylden i venterummet.


 


8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page