top of page

RAB Certificering hvad er det?

"Styrelsen for patientsikkerhed" godkender alternative behandleres uddannelse og derefter får man et bevis der kaldes RAB Certificering. RAB betyder:


R: Registreret

A: Alternativ

B: Behandler


Det er et godt bevis til dig som kunde - så du ved der er taget meget uddannelse for at nå dertil og den behandler du vælger forhåbentlig kan sit kram :-)


Deres krav er høje og lidt besværlige at regne ud når man går igang med sine pointberegning. De har et stort krav til behandlernes uddannelse. Det er godt der er den RAB registrering for så kan du se hvem der har taget uddannelse. En anden ting du kan gøre er at se efter på behandlerens hjemmeside og kan du ikke finde nogen uddannelser på hjemmesiden, kan du ikke sikre dig de er uddannet. Massør titlen er desværre ikke beskyttet. Alle kan stille en briks op i eget hjem på et værelse og tilbyde behandlinger.


Det har taget mig 3 år, at blive færdig med min uddannelse så jeg nåede RAB certificeringen - og jeg har taget uddannelsen ved siden af mit klinikarbejde. Dvs. Jeg har skabt erfaringen imellem mine uddannelser. Erfaringen er kommet inden jeg skulle lære noget nyt, ved næste uddannelse. Jeg har i mellem-perioden brugt de lærte teknikker i klinikken fra den uddannelse der blev afsluttet.


Jeg mener personligt, det er den bedste måde at blive en dygtig behandler på. At erfaringen er med løbende fra klinikken når man er under uddannelse. Ja, jeg kunne godt have taget lynkursus og blevet færdig på måske et år. Men, var jeg så blevet lige så erfaren og god til at kombinere mine uddannelser i en behandling?


Mit svar er nej.


Spørgsmål til mig?

Kontakt mig gerne på mail, sms eller mobil.

48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page