top of page

Indiansk Stone Medicine

Opdateret: 21. feb. 2020

Ved du hvad INDIANSK STONE MEDICINE er?


Stone Medicine stammer fra Indianerne og indeholder Indianske ritualer.


Stone Medicine er baseret på traditionelle Indianske healing- og wellnessmetoder, der kombineres med den moderne videnskab. Varme basalt sten har været brugt i generationer til behandling af stammens medlemmer. Indianernes tradition er nu bragt til det moderne samfund på en videnskabelig understøttet måde - men hvor det stadig ærer de gamle traditioner fra Indianerne.


Stone Medicine er blevet brugt i årtusinder, som en del af helbredelse. Indianerne brugte lavasten på bål og anbragte dem herefter på kroppen for at fjerne smerter.


Varmen fra stenene trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger og virker afstressende. Der bruges mange sten under behandlingen og stenene bruges til massage over hele kroppen. Stenene skiftes i løbet af behandlingen. Stenene skiftes når de når til en temperatur, hvor de ikke længere er varme nok. Når stenene er ved, at være lunkne - placeres de rund ved kroppen på briksen. Og to nye sten tages i brug til den videre behandling.


Hver gang to nye sten tages ind i behandlingen - slås stenene mod hinanden og dette giver en kliklyd. Det er et gammelt Indiansk ritual og det vækker ”energien til live” i stenene.


Efter de mange varme sten i behandlingen, afsluttes behandlingen med kolde sten. De kolde sten løsner de sidste spændte muskler op til sidst.


Det er en fantastisk behandling - meget afslappende. Du skulle prøve det.31 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page