top of page

Hvad er fysiurgisk massage?

fysiurgisk massage er dyb massage på dine problem områder. Hvis du vælger fysiurgisk massage så får du en massage der hjælper dig videre. Det er ikke velvære massage - men det behøver ikke gøre ondt. Jeg tilpasser behandlingen til det du ønsker og det du kan klare.


Som uddannet Fysiurgisk massør, har vi stort kendskab til anatomi og jeg har f.eks. en større overbygning så du er i gode hænder hos mig.


Jeg er RAB Certificeret og det er godkendt af "Styrelsen for Patientsikkerhed" - Det kræver mange uddannelser før vi kan godkendes. Jeg er stolt over jeg endelig blev godkendt december 2019. Det har taget lang tid før det var klar - men samtidig har jeg fået en kæmpe erfaring og en masse teknikker i værktøjs-kassen.


Udover Fysiurgisk Massør er jeg uddannet Kranio-Sakral-Terapeut og Babyterapeut. Jeg bruger rigtig mange teknikker i mine behandlinger - så book dig rolig ind - jeg kan hjælpe dig.


Uddannelse betyder mig for mig og jeg vil forsat uddanne mig løbende. Hvis du vil sikre dig du får den bedste behandling - skal du altid se på den massørs uddannelse som du finder på nettet. Du går ikke helt galt i byen hvis du vælger en der er RAB certificeret.


Hvis du vælger en der ikke viser uddannelser på hjemmesiden - vil jeg nok lede videre efter en der har bevis på han/hun er uddannet.


15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page