top of page

Heste Kranio Sakral og Healings Terapi

Opdateret: 16. jan. 2023

Min veninde kontaktede mig, for at høre om jeg ikke kunne lave biodynamisk Kranio-Sakral-Terapi på hendes datters hest. Jeg havde ikke behandlet dyr, andet end healing af min lille Yorkshire Terrier, så jeg tænkte - hvorfor ikke prøve det af.


Da jeg så et billede af Mama første gang uden, at vide hvem hun var - fik jeg et sug igennem kroppen og kuldegysninger. Jeg havde gæster den lørdag aften og fik straks tanken "puha det må jeg se på i morgen" og lagde telefonen væk.


Næste morgen kigger jeg på billedet igen - Jeg får de første grimme tanker da jeg kigger på hesten: “Hvor er den lækker den hest. Men - jeg syntes, jeg ser en hest der er nervøs over noget, opmærksom på noget, urolig - den har helt sikkert været ude for vanrøgt“.


Da jeg næste morgen kigger på billedet skriver jeg følgende til min veninde: “Hvor er den lækker den hest - jeg syntes, jeg ser en hest der er nervøs over noget, opmærksom på noget, urolig, har den oplevet noget før Simone får den - det ikke er helt godt?” Jeg ramte plet - den har oplevet noget forfærdeligt. Man forstår ikke, at mennesker kan behandle så flotte dyr dårligt. De er jo afhængig af os.


Jeg fik, lavet en tid i stalden og da jeg kom viste Mama ikke lige om jeg skulle ind til hende - hun så mig meget an. Hun lod mig røre hende og skubbede efter noget tid til min maven, for at vise - “Du er ok” og så fik jeg lov at behandle hende resten af tiden. Hun stod stille og lavede ikke mange protester derefter.


Mama tager rigtig godt i mod og efter min første lette behandling - tog hun for første gang en galop rundt i folden med ørene i vejret og halen løftet. Flere af staldpigerne var måbende da hun ikke har gjort det i de 1 1/2 år som Simone har haft dem.


Heste er bare fantastiske og de snupper gerne lidt behandling fra hinanden, når jeg behandler en og en anden står i båsen ved siden af. Tremmerne i båsen bruges som stille kikhul og så telepateres der ellers for behandling til sig selv.


Jeg glæder mig vildt til, at skulle lære hestene bedre at kende de næste måneder.


Ønsker du har høre mere om evt. behandling kontakt mig gerne.

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page