• Dorthe Margrethe

Heste Kranio Sakral og Healings Terapi

Da jeg så et billede af Mama første gang uden, at vide hvem hun var - fik jeg et sug igennem kroppen og kuldegysninger. Jeg havde gæster den lørdag aften og fik straks tanken "puha det må jeg se på imorgen" og lagde telefonen væk.


Næste morgen kigger jeg på billedet igen - Jeg får de første grimme tanker da jeg kigger på hesten: “Hvor er den lækker den hest. Men - jeg syntes, jeg ser en hest der er nervøs over noget, opmærksom på noget, urolig“.


Jeg havde ikke set hesten før og min veninde havde lige forespurgt et par dage før, om jeg ville komme og behandle denne og en anden hest. Da jeg ikke normalt behandler dyr - men er uddannet Kranio Sakral Terapeut og Healer til mennesker, mente hun og datteren, at det kunne jeg godt gøre. Så jeg havde sagt ja til at forsøge ganske gratis.


Da jeg næste morgen kigger på billedet skriver jeg følgende til min veninde: “Hvor er den lækker den hest - jeg syntes, jeg ser en hest der er nervøs over noget, opmærksom på noget, urolig, har den oplevet noget før Simone får den - det ikke er helt godt?” Jeg ramte plet - den har oplevet noget forfærdeligt. Man forstår ikke, at mennesker kan behandle så flotte dyr dårligt. De er jo afhængig af os.


Men hun har det bedre i dag og tog faktisk godt i mod mig. Lod mig berøre sig og skubbede til mig for at vise - “Du er ok”


Jeg glæder mig vildt til, at skulle lære hende bedre at kende de næste måneder - hun skal nemlig være min trænings hest sammen med den store sorte hingst Steen. Mama tager rigtig godt i mod og efter min første lette behandling - tog hun for første gang en galop rund i folden med ørene i vejret og halen løftet. Flere af staldpigerne var måbende da hun ikke har gjort det i de 1 1/2 år som Simone har haft dem.


De er bare fantastiske heste og de snupper gerne lidt behandling fra hinanden, når jeg behandler den anden ved siden af. Tremmerne i båsen bruges som stille kikhul og så telepaterer de ellers behandling til sig selv.


Jeg glæder mig hver gang til at komme ud til heste, det er bare dejlige dyr.


Ønsker du har høre mere om evt. behandling kontakt mig gerne.