top of page

Dyretelepati - en terapi med Steen

Opdateret: 16. jan. 2023

Ejeren skriver til mig om jeg kan tage en snak med hendes hest Steen - "Noget er sket på folden i dag - vil du høre hvad?"


Det skal siges jeg kender Steen godt og har haft en hel del Kranio-Sakral-, Healing- og Afspændings-Terapier med ham siden maj måned 2020. Han kender også mig. :-) Han er stille og rolig og er en hest der er let at arbejde med. Han har flere gange forsøgt at sige noget til mig i stalden. Han er ofte spørgende/søgende når jeg er i stalden efter en behandling.


Men dette indlæg handler om hvad jeg fik ud af kontakten med Steen i en telepati session. Jeg har også lidt af Steens manke hos mig til brug i telepatien. Jeg ved ikke hvad der er sket på folden denne dag med Steen. Jeg får ikke noget at vide på forhånd, så jeg ikke farves af beskeden.


Jeg sætter mig, lukker øjnene og går i gang med min meditation og efter lidt tid byder jeg Steen ind på en fold i meditationen.


Jeg spørger ham hvad der er sket på folden i dag? Han viser mig et løftet venstre forben - lidt op og ned som et slags trav og jeg får ordet knæsmerter. Jeg spørger, hvad der er sket? Han giver mig ord som - knold og ubalance. Det tolker jeg som, at frosten har lavet frosne knolde på marken. Han har sikkert, med venstre forben, trådt på knolden og har vredet om og kommet i ubalance og dette giver et vrid i knæet. Jeg tolker det til smerter efter vrid i knæet som vi mennesker også kan få det.


Da jeg kommer ud og skal give han Kranio-Sakral-, Healing- og Afspændings-Terapi tjekker jeg knæet - det er ikke hævet så det er sikkert et lille vrid som skal have ro.


Steen er let at tale med i telepatien - så han vil være et godt snakke emne :-)16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page