top of page

Dyretelepati - en telepati med Tjaldur

Opdateret: 16. jan. 2023

Tjaldur er en islænder.


Jeg har besøgt Tjaldur et par gange fordi han har astma og vi ville forsøge os med Kranio-Sakral-, Healing- og Afspændings-Terapi. Det var for, at se om vi kunne afhjælpe med evt. spændinger i hals og kranie. Men han ville simpelthen ikke være med da jeg skulle behandle han i hovedet. Efter terapi forsøget fik jeg et stykke af hans manke med hjem. Planen er at forsøge med Telepati og få lavet en aftale med Tjaldur.


Jeg går ind i min meditation og byder Tjaldur ind på en fold i meditationen. Jeg starter med, at sige undskyld for de to første terapier som han ikke ville være med til. :-)


Jeg forklarer ham, at jeg vil koncentrere mig om hans nakke efter jeg har lavet teknikken ved brystbenet. Jeg er sikker på han har ondt i nakken så derfor vil han ikke jeg afspænder tungebåndet, da det har en virkning på nakken og evt. smerter der under terapien. Jeg springer altså over teknikken med afspænding af tungebenet og venter til sidst. Nu aftaler jeg med Tjaldur at han skal love mig, at jeg må lave denne teknik til sidst i terapien og at han ikke må ryste hovedet igen.


På terapi dagen

Til min overraskelse går Tjaldur med til en fuld terapi - han ligger kun få gange op til at ryste hovedet - hvor jeg tager et fast greb om seletøjet og siger til ham, at han "har lovet mig at stå stille". Det gør han så og jeg kan lave en fuld Kranio-Sakral-, Healing- og Afspændings-Terapi på ham.


Jeg er glad for, at vi fandt en løsning så vi kunne komme videre i et terapi-forløb. Inden jeg skal ud til Tjaldur igen og give terapi vil jeg igen forsøge mig med en Telepati kontakt.
13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page