top of page

Dyretelepati - en terapi med Mama

Opdateret: 16. jan. 2023

Ejeren skriver til mig om jeg kan tage en snak med hendes hest Mama - "Noget er sket på folden - vil du høre hvad?"


Det skal siges jeg kender Mama og har haft en hel del Kranio-Sakral-, Healing- og Afspændings-Terapier på hende siden maj måned 2020. Så hun kender mig og har flere gange forsøgt at sige noget til mig i stalden. Hun har stirret mig ned efter en terapi og været spørgende/søgende hver gang jeg har været i stalden.


Men dette indlæg handler om hvad jeg fik ud af Mama i en telepati session. Jeg har lidt af Mamas manke hos mig til brug i telepatien. Jeg ved ikke hvad der er sket på folden med Mama - det får jeg ikke noget at vide om på forhånd så jeg ikke farves af denne besked..


Jeg sætter mig, lukker øjnene og går i gang med min meditation og efter lidt tid byder jeg Mama ind på en fold i meditationen.


Jeg spørger hende hvad der er sket på folden i dag?

Hun viser mig et løftet venstre bag ben - lidt op og ned som et slags spark. Det er altså dette ben hun vil fortælle mig noget om. Jeg spørger hvad der er sket? Hun fortæller, at Kadet har sparket efter hende. Jeg sikrer mig hun gentager disse visninger og ord. Når jeg har fået beskeden - afslutter vi kontakten og jeg kan vende retur til ejeren med oplysningerne.


Ejeren fortæller, at Mama har fået en skade på venstre bagben hun har været i et stykke pigtrådshegn som har ligget i noget højt græs øverst på folden. Det viste ejeren ikke lå der så det blev straks fjernet. Hun fortæller, at Mama går på samme fold med Kadet og hun tolker det med at Kadet "sparker" - nok er fordi Kadet ofte driller hende og sikkert har jagtet hende og sparket ud i leg.


Hun havde altså fået en rigtig træls skade, hvor benet var revet op af pigtråden. Det krævede behandling med antibiotika salve og smertestillende. Men godt hun kunne fortælle, hvad der var sket så ejeren kunne lede på folden efter synderen af skaden.18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page