top of page

Uddeling af markedsførings materiale

Jeg lokker løbende en vendinde med lidt rundt, for at aflevere en flyer omkring alt det jeg kan. Og med de Corona tider vi har nu er det vigtig, at sprede mit budskab så langt ud som muligt. Jeg ved, at det nok ikke giver nok i forhold til hvor mange postkasser vi smider dem i - Men det giver synlighed, da vi nogen gange møder nogen på gaderne som har hørt om klinikken.


Vi får gået mange kilometer på en aften - som jeg siger det er ren kalorie forbrænding og så er det bare skide hyggeligt at gå sammen på en måde.


Jeg forsøger, at dække oplandet så hele syd-byen bliver ramt af min flyers.

Vi har løbende gået i områderne: Højbjerg, Tranbjerg, Viby J, Stautrup, Mårslet og der kommer flere steder. Vi når ikke alle husstande i et byområde men vi rammer over flere ture de fleste.


Når jeg går alene snupper jeg en lydbog med i øret og så bliver det på automatik.


Jeg er endda så heldig at der er nogle af mine klienter der gerne vi gå i deres by/område for at få motion. Det er jeg dybt taknemmelig over for det hjælper mig rigtig meget. Og så er det bare fedt for mig, at jeg får et område dækket så jeg kan tage et andet. Der kommer mange kilometer i benene når først der er flyers tid.


Det bedste flyers vejr er let overskyet - ingen blæst og ingen regn :-)


Har du lyst til at få kalorie-forbrædning og gå nogle kilometer så skal du bare sige til, jeg kommer gerne med en bunke flyers til dig :-)

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page