top of page

Ticks og uro

Opdateret: 16. jan. 2023

Jeg har i længere periode haft en ung mand som klient - han er 12 år. Han startede hos mig da han var 8 år. Han begyndte at komme hos mig fordi forældrene syntes han trængte til ro i kroppen. Han har let ved at "kører op" i tempo og bruger en masse energi på at være en del af gruppen. Når det sker er der ofte en masse aktiviteter igang og mange kammerater omkring ham, Hvis der sker for meget i hans nærhed, får han meget tydelige ticks i ansigtet.


Han er kommet hos mig i 3 år og har stor effekt af Kranio-Sakral-Terapi når ticksene kommer frem igen. Han elsker Kranio-Sakral-Terapi og nyder, at hoppe op på briksen og under tæppet. Det er hans alene tid hos mig - hvor den af forældrene der er med bliver i venteværelset imens. Han får fuld ro og behandling en stund.

I starten kunne han gå til moderen og spørge om han snart skulle ud til mig igen.


Når han lander på briksen går der 5 minutter og så sover han resten af behandlingen.

Allerede under behandlingen kan jeg se ticksene forsvinde i ansigtet som dug for solen. Det er fantastisk, at følge med i de mange ticks som laver de mange træk i ansigtet i starten af behandlingen - og så pludselig helt forsvinder.


Når ticksene er tydelige, skal han blot have en behandling og de er så godt som væk i flere dage til en uge. Forældrene giver han 2 behandlinger efter hinanden med 12-14 dage imellem og ticksene forsvinder helt igen for en tid.


Kender du nogen med ticks?


Der er givet skriftlig samtykke fra klienten til brug for markedsføring.


Hvis ja, kontakt mig gerne for spørgsmål. Måske det også kan hjælpe den du kender.


15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page