top of page

Kranio-Sakral Terapi har lindret angst og skoliose

Opdateret: 24. feb. 2020

Charlotte på 29, som både lider af angst og skoliose to steder i ryggen, har været i et 8-ugers behandlingsforløb med Kranio-Sakral-Terapi hos mig. Hun har sagt ja til at dele sin historie og fortælle om, hvordan Kranio-Sakral-Terapi har givet hende en energi og et overskud hun aldrig har haft før.


Du kan læse om Charlottes historie og behandlingsforløb på hjemmesiden under Kranio-Sakral-Terapi.


Charlotte har skoliose to steder i ryggen, og har prøvet at få behandling hos en fysioterapeut og kiropraktor uden den store effekt. hun har smerter i lænden, som trækker op til nakken.


Udover det fysiske er hun også psykisk udfordret. Hun har tidligere gået ved en psykoterapeut, som fortalte hende at hun er særligt sensitiv.


Charlotte fik energien og overskuddet tilbage allerede efter de første behandlinger

Allerede i begyndelsen af behandlingsforløbet med Kranio-Sakral-Terapi oplever Charlotte en klar ændring i sit energiniveau, som giver hende et overskud uden lige.


Hun fortæller i en mail:

”Jeg er fuldstændigt blæst bagover og overrasket over, hvad Kranio-Sakral-Terapi kan gøre. Efter første behandling oplevede jeg at være smertefri samme dag til trods for, at jeg mødte ind til behandlingen med smerter. Jeg fik hurtigt en energi uden lige og et overskud, jeg ikke har følt længe.


Det er vildt at kunne hjælpe klienter med så mild og manuel behandlings form.


Efter anden behandling med Kranio-Sakral-Terapi oplever Charlotte, at hun er i stand til at skubbe de negative tanker væk og finde ro. Hun kan på en måde skubbe angsten i baggrunden.


Charlotte skriver: ”Jeg følte igen den her energi og overskud samt evnen til at bevare et positivt sind. Jeg er meget sensitiv og har svært ved at finde ro og skille mine tanker fra hinanden. Det negative hænger gerne ved. Når jeg har været til behandling, er det som om der ikke er plads til det negative, og at jeg kan skubbe de trælse tanker væk og finde ro. De første dage efter er jeg meget øm i kroppen, træt og tung i hovedet, hvorefter det aftager, og jeg får energi og overskud. Min skoliose er kronisk, og jeg har prøvet mange behandlinger, men ingen har været så effektive eller blide som Kranio-Sakral-Terapi. Jeg er helt målløs, og vil absolut anbefale det til andre”.


Efter jeg havde givet Charlotte den tredje behandling har hun det rigtigt godt, og hun er imponeret over, hvilken indvirkning det har på hendes liv. Hun har ikke længere tankemylder, og hvis der kommer mange tanker, er hun i stand til at skyde dem til siden og glemme dem. Hun er glad og har fået et helt andet liv. Hun føler dog nogle gange, at hun kan mærke angsten lidt mere, men at hun har fundet en metode til at skyde den væk, så den ikke længere fylder.


Charlotte forsætter med opfølgende behandlinger det næste år for at komme helt ovenpå. Det er vigtig ikke at give slip efter hverken 1 - 2 - 3 behandling som voksen da vi kræver lidt flere behandlinger inden vi ser resultaterne.


Jeg er beæret over at kunne hjælpe så mange med Kranio-Sakral-Terapi og super glad for det så også virker så godt. Mange flere kunne få stor gavn af denne behandling.


Der er givet skriftlig samtykke fra klienten til brug for markedsføring.


Hvis du er interesseret - så smid mig en mail med dit mobil nr. og spørgsmål - så kan vi tage en snak om evt. behandling til dig.

68 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

댓글


bottom of page