top of page

Følte sig uden for egen krop

Opdateret: 24. feb. 2020

En af mine nye klienter havde været sygemeldt 2 måneder før jeg ser hende i min klinik.


Hun bliver pludselig svimmel på arbejdet en dag og må akut til lægen.

Klienten beskriver sine symptomer som: ”Jeg føler ikke mine to halvdele af kroppen hører sammen. Det er som om jeg er delt lige igennem fra hoved til fødder”.


Klienten fortæller, at hun er svimmel hele tiden og ikke kan gå uden en støtteperson. Hun kan ikke gå udenfor en dør uden ledsager der fører hende. Hun kan ikke se TV eller læse, da det hele sejler rundt for øjnene.


Nu går vores sundhedsvæsen i aktion - heldigvis er de lynenede hurtige og tager hende seriøs. Hun kommer til forskellige undersøgelser og intet vises i nogen test eller blodprøver. Næste step er scanning. Hun venter på at skulle til neurolog, da hun kontakter mig igen og siger: ”Jeg skal vist et smut ned til dig og prøve Kranio-Sakral”.


Jeg beder hende vente til hun har været ved neurologen og sørger for hun taler med ham om behandlingen - om det er OK, at gennemføre en Kranio-Sakral-Terapi i hendes situation.


Hun får et stort "OK" af neurologen som opfordrer Birgitte til at prøve nogle behandlinger. Som han siger ”endelig” til.


Hendes første ord efter behandlingen var: ”Hold da op sikke en oplevelse, jeg føler mig allerede meget bedre, det er som om det lettede i hovedet”.


Vi beslutter sammen, at hun skal have en behandling mere ca. 5 dage efter – dagen før hun skal på ferie på Rhodos. Normalt afventer man ca. 12-14 dage før den næste behandling. Det er fordi, kroppen skal arbejde med afspændingen igennem de teknikker der er brugt under behandlingen. Da hun skulle på ferie var det en nødvendighed at følge det op igen lidt hurtigere.


Efter behandling 2. sker der en stor forandring i Birgitte – Hun føler sig lettet og svimmelheden er så godt som forsvundet. Hun blev opfordret til, at tage noget let massage et par gange i ferie for at løsne musklerne op. Svimmelheden forsvandt som en sky for solen.


Hun har det pragtfuld i dag, bare efter to behandlinger så er hun som hun siger "normal igen"


Der er givet skriftlig samtykke fra klienten til brug for markedsføring.


Har du spørgsmål til Kranio-Sakral-Terapi skal du ikke tøve med at kontakte mig.


7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page