top of page

Hjernerystelse

Der kommer en del klienter i min klinik, som slår hovedet på mange forskellige måder - Fald på løbetur - isglatvej - fald på cykel - bold i hovedet ved sport - padeltennis bat i hovedet - hylde der pludselig hænger hvor du rejser dig o.m.


Det er virkelig vigtigt, at du tager dit fald og slag seriøst - selvom det bare virkede som et lille slag - for selv det mindste slag kan faktisk give dig en hjernerystelse. Det er ikke altid med følge af kvalme og opkast som ved store hjernerystelser. Så du bør være obs på, det kan være en hjernerystelse selvom du "bare" får en bold i hovedet til sport eller slår hovedet op i en hylde derhjemme.


Måske du ikke tror du har fået en hjernerystelse, fordi du ikke får symptomer med det samme! - og det kan ske at disse symptomer først træder ind efter noget tid. Andre gange er symptomerne der med det samme. Er du heldig kan symptomerne aftage indenfor nogle uger - hos andre kan der gå rigtig lang tid før der sker noget. - Og der kommer ofte mange nakke- og halsspændinger bagefter.


Typiske symptomer er: lys og lyd overfølsomhed, irritation, koncentrations besvær, svimmelhed, angst, spændinger i nakke og kan ikke klare sociale arrangementer f.eks. pga. høje lyde/snakken m.m.


Jeg har, en del klienter der er kommet i min klinik med hjernerystelse og jeg har haft stor succes med at hjælpe de fleste. Det er bare super vigtigt for dit forløb, at du kommer hurtigt efter en hjernerystelse dog tidligst efter en lille uge. Kommer du efter flere måneder eller år så tager dit behandlingsforløb meget længere tid - Jo længere tid der går - jo flere behandlinger skal du have i forløbet.


Hvordan foregår behandlingen?

Jeg kombinere Fysiurgisk massage med Kranio Sakral Terapi i dette tilfælde og det har en rigtig god virkning. Du får løsnet op i nakke- og halsmuskler og spændinger der er kommet fra korsben til kraniet.


Hvilken behandling skal du så booke?


Min anbefaling er Holistisk Krops terapi ved første behandling og derefter Kranio Sakral Terapi.


https://www.dorthemargrethe.dk/kranio-sakral-terapi

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Σχόλια


bottom of page