top of page

Babyer får ofte ondt i maven

Opdateret: 16. jan. 2023

Jeg oplever ofte forældre der kontakter mig fordi deres baby har fået ondt i maven. De små er tit omkring de 2-4 uger. Deres små maver skal vænne sig til modermælken eller mælkeerstatningen.


Men - der er som regel noget at gøre for de små. Min erfaring er, at Kranio Sakral Terapi kan tage eventuelle spændinger efter en fødsel - en fødsel som jo ikke er for sjov for din baby da de også oplever et kæmpe pres ned igennem bækkenet.


Nogen siger deres baby skal have en wellness behandling :-) Det er lidt hyggeligt at tænke den tanke - for i mange tilfælde er det virkelig det de lige får. Er der lidt spændinger efter en fødsel, vil den bindevævsmassage og Kranio Sakral Terapi teknik jeg benytter, løsne for disse spændinger allerede ved første behandling.


Jeg ser sjældent en baby mere end den ene gang - du behøver ikke tro du skal i et langt forløb over 5-10 behandlinger med din baby - Nej tværdig imod.

Jeg håber, altid at den første behandling er den eneste babyen skal have og jeg plejer, at sige farvel "vi ses sikkert ikke igen" når jeg har haft besøg. Jeg ved der er andre behandlere som siger du skal forvente at komme flere gange - men min holdning er, at hvis din baby har det godt efter første behandling så skal du ikke komme igen - før der igen er problemer.


Hvad sker der under behandlingen?

Når du kommer med din baby hos mig - så undersøger jeg din baby for spændinger. Babyen får det meste af tøjet af - til bodystockingen - så har jeg mulighed for, at mærke det jeg skal med mine fingrespidser. Behandlingen indeholder let bindevævsmassage af nakke og ryg. Jeg tjekker om din baby er "smidig" - hvordan babyen ligger på briksen og om jeg ser der er nogen tegn på spændinger. Vi taler om hvad I har set i dagligdagen og hvordan din babys daglige rytme er. Jeg løfter din baby op - med hovedet nedad - for at se om babyen gør sig skæv, dvs. har banan form i kroppen. Det viser om der er spændinger jeg lige skal tjekke op på.


Hvis du fortæller, at din baby virker som om den har ondt i maven - så viser jeg dig en teknik - hvordan du masserer din babys tyktarm. Der kan sidde lidt luft i tarmen som du sikkert selv har prøvet det - det strammer og gør ondt. Hvis det er luft der driller vil mavemassagen sikkert hjælpe rigtig godt på den pine. Det kan, samtidig berolige tarmen så der kommer ro på - og det vil være en rigtig god ide, at gøre massagen til en lille hyggelig vane når du dagligt pudsler din baby.


Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe og skrive til mig, hvis jeg ikke tager telefonen.

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page