top of page

6 uger dreng som sover ujævnt om natten

Opdateret: 16. jan. 2023

Jeg får besøg af en mor til en lille 6 ugers dreng der ikke sover igennem om natten. Det er rigtig hyggelig med de helt små i klinikken. Det er nogle små skabninger der tager rigtig godt imod baby Kranio-Sakral-Terapi. De er en stille manuel behandling som har stor effekt.


Han fik én behandling og moderen fortalte efterfølgende, at han var glad hele dagen derpå og sov rigtig godt.


En fødsel er en hård omgang for de små og spørger du mig, syntes jeg alle nyfødte skal have tilbudt en Kranio-Sakral-Terapi inden de bliver sendt hjem fra fødselsafdelingen. Det ville formentlig undgå at der kommer noget senere i livet.


Når jeg behandler de helt små er det teknikker som minder om teknikker der bruges på voksne. Dog er de meget blidere på spædbørn.


Det gør ikke ondt på din baby - det er let bindevævsmassage der blandt andet gives til de små. Behandlingen løsner op i evt. spændinger i ryg og nakke. Der kan være spændinger efter en fødsel, der evt. kan ses ved at din baby ligger i flitsbue, bananform eller altid vælger at ligge hovedet til samme side.


Hvis dit barn skriver og vrider sig skævt - kan der være spændinger der generer din baby. De sidder, som hos os, ofte i ryggen langs rygsøjlen i spinae musklen.


Er du i tvivl om du skal prøve en behandling til din baby - kontakt mig og vi tager en snak.


9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page