top of page

Babyterapi

Opdateret: 16. jan. 2023

Har din baby haft en voldsom fødsel. Sad babyen delvis fast og tror du det var en voldsom oplevelse? Så kan du have ret. Det er en hård omgang, at skulle ud igennem en fødekanal.


Fødslen kan give spændinger i nakke og ryg alt efter hvordan fødslen er forløbet.

Jeg har den mening, at det ville være godt, hvis alle nyfødte fik tilbudt én let kranio-sakral terapi inden de kommer hjem fra fødeklinikken - så har de lige fået et ekstra plus med på vejen ud i det nye liv. De kan nemlig også få spændinger i nakke og ryg af at blive født.


Hvordan kan du evt. se om der er spændinger hos din baby?


Se på din baby - Ligger babyen sig i en bue på puslebordet/gulvet? 

Er det altid samme side babyen ser til og ser det ud til der kan sidde noget der driller eller gør ondt? Er din baby utilpas og virker det som om babyen har ondt i nakken eller ryggen? - eller måske ondt i maven?

For din baby er det en stor fordel, at få Kranio-Sakral-Terapi lige efter fødslen. De små tager rigtig godt imod behandlingen som er meget let med enkelte teknikker. Teknikkerne er med til at fjerne spændinger som er opstået f.eks. efter en hård fødsel. Det kan være den bedste kikstart i livet til din baby, at besøge en Babyterapeut, der har en uddannelse til at kunne behandle babyer.


En babyterapi behandling hos DortheMargrethe.dk indeholder både Kranio-Sakral-Terapi og babymassage. Booker du en behandling til dit barn - kan du samtidig lære babymassage. Du får en dejlig kontakt til dit barn, hvis du dagligt giver din baby masage efter et varm afslappende bad.


Meget ofte er det kun den ene behandling en baby skal have. De er meget modtaglige.


Jeg tænker, det ville være godt for enhver baby lige efter fødslen, at få en let Kranio-Skral behandling inden de sendes hjem fra hospitalet. Det ville, tror jeg give barnet den bedste start efter en fødsel.


5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page