top of page

Regeringen tvangslukker klinikken igen pga. Coronavirus

Det er nu anden gang regeringen har tvangslukket klinikken. Det er svært at være i - for det lyder som om vi får en masse hjælpepakker.


Jeg kunne søge omkostningerne dækket - det forsøgte jeg i april/maj 2020 under første tvangslukning, men det ville ikke være andet end håndøre jeg ville få ud af det - så omkostninger på omkring 8.000 kr. pr. md. er tabt.


Så er der ifølge regeringen mulighed for, at søge omsætnings-hjælpepakke - HVIS man har en omstætningsnedgang på 30% i det indeværende år. Ja, så er der spørgsmålet om jeg skal søge! Reglen kan komme til at ødelægge en masse for en lille virksomhed som min.


Nu hvor jeg arbejder på nyt fagområde, som er noget helt andet end det min klinik ellers tilbyder, så skulle min virksomhed gerne vækste med "Kranio-Sakral-, Healing- og Afspændings-Terapi til heste i 2021. Chancen for, at min virksomheds omsætning vil stige i år 2021 er ret stor - uanset Corona eller ej. Det kan ske fordi jeg inddrager en hverdag og en weekend mere til dette heste-projekt. Hvis alt går som ønsket med mit heste-projekt - så , ender det med jeg skal betale min tvangslukkede støtte retur i januar 2022. Er det fair? Det syntes jeg faktisk ikke. Det er jo tvang.


Jeg kan også lade min virksomhed sove i et år!? - Men det er jo ikke realistisk som selvstændig at slappe af - for vi er iværksættere og vil gerne selv og tjene vores egen løn hjem - vi får ikke løn udbetalt fast hver måned, hvis der ikke er nogen indtjening. Hvis jeg søger hjælpepakken kan jeg altså med stor sandsynlighed risikere, at skulle betale det hele retur om et år, fordi jeg vælger at knokle for min virksomhed. Tvangslukket eller ej, så syntes jeg det er forkert, at de tvangslukker det liberale erhverv og så samtidig siger vi skal betale tilbage om et år, hvis vi ikke har en nedgang på 30 % i 2021. Det er jo meningen vi skal oven på igen og helst vækste hvert år. Virksomheden skal jo ikke "sove"


Jeg vil helst klare mig selv - derfor kæmper jeg jo med nyt fagområde så jeg kan aflønne mig selv. Og var jeg ikke blevet lukket igen i januar og ind i februar 2021 - så ville jeg jo holde åben, arbejde og tjene min egen løn hjem. Sådan blev det ikke. Vi må alle have samfunds sind - men det skal være retfærdigt.


7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

留言


bottom of page