top of page

Holistisk Krops Terapi

Opdateret: 16. jan. 2023

Denne behandling indeholder lige det der skal til for, at du får den bedste behandling. Det kommer helt an på hvilke udfordringer du kommer med.


Når du har fortalt om dine udfordringer og hvorfor du er kommet til mig, så vil jeg mærke på din krop, hvad jeg evt. finder og hvilken behandling jeg skal sætte ind med.


Jeg kan blande alle mine teknikker i behandlingen, hvis jeg kan se det er teknikker der kan hjælpe i behandlingen så skal de med. Hvis der er ønsker du gerne vil have med i behandlingen - så tager vi dem gerne med.


Holistisk Krops Terapi giver dig den bredeste og dybeste behandling. Book længden du ønsker i booking - jo længere behandling - jo dybere og mere kommer vi rundt og får udfordringerne fundet.23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page