top of page

Dyretelepati - en telepati med Kamæleonen Hugo

Opdateret: 25. jan. 2023

Under min telepati uddannelsen syntes min vejleder at jeg skulle udfordres og det blev jeg så :-) Hun mente det var for let for mig med heste, hunde og katte så hun havde sendt mig Hugo.


Mit første udbrud: "Hvad dælen skulle jeg gøre ved den - kan man lave en telepati på en kamæleon"


Da jeg gik i seng om aftenen sagde jeg inde i mig selv "Hugo, af respekt og kærlighed til dig så vil jeg gerne have en samtale med dig i morgen - jeg håber du vil tale med mig" og så håbede jeg så på det ville lykkedes dagen efter.


Jeg fik dette billede af Hugo og kun ejerens navn og så måtte jeg jo i gang. Og hvad fik jeg så ud af det?


Her var hvad jeg fik af oplevelse med kamæleonen Hugo.


"Han vil godt nok gerne snakke. Jeg får at vide, at han godt kan finde på at være bestemt, han kan finde på at "lange" ud efter nogen, bide - eller markere, hvis han ikke gider at blive rørt. Han nyder roen i huset når han er selv. Han siger, der er en bestemt mad han godt kan lide og det er de "grønne græshopper - men de skal være friske". Hugo snakker om en kæreste - han keder sig - Han siger: "Min natur er at formere mig" og stiller sig kongeligt an og retter sig helt op og ser stolt ud med næsen i vejret. Han kan godt lide, at være ude af sit "bur"- at ejeren tager ham ud. Jeg synes, han siger han har en ven ...kan det passe der er en hund i huset - en lidt større sort hund eller ejer kender en hund der kommer i huset? Besked til ejer: "Det er ok du kæler med mig - men der er altså grænser" Når jeg spørger - hvorfor der er grænser siger han "fordi jeg er en mand" Hugo mener, at det "bur" han har godt måtte være mere kongeligt - lidt større. Han siger også, at hans ejere larmer lidt for meget ind imellem - da jeg spørger med hvad ejeren larmer - siger Hugo: "med musik". Hugo løfter meget det højre ben op - jeg spørger om han har ondt i det. Det siger han nej til. Hugo kan godt lide sin ejer "han er ok" siger Hugo - Han slutter nu med, at sige "kom igen og snak med mig - det er hyggeligt" Hugo er en meget sjov fyr - langsom at tale med - men sød og virker kærlig Tak for lån og udfordring

Svar fra ejer:

1000 tak for at tale med Hugo, den sære og søde Hugo.. Du har så meget fanget hans personlighed. Det er rigtigt, at han godt kan bide, hvis det ikke lige passer ham at blive taget op. Han er ikke begejstret for berøring eller at blive taget ud, og det med ro i huset passer perfekt. Tænker også, at han ikke er vild med musikken som os andre i huset . Han har et stort ego, og hvis han bliver fornærmet over noget laver han en Maude og går i seng. Buret er ret stort, men åbenbart ikke stort nok til KONGEN. Han elsker græshopper. Har talt om, at købe en kæreste til Hugo. Det med benet er den måde kamæleoner regulere temperaturen på.. Eller for at ligne en gren. Meget "spot on" at kunne genkende sit dyr. Vi har en kat, ikke en hund. Vi troede at han blev stresset af hende. Godt at høre at det ikke er så slemt. Vh. Hugos ejer


19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page