top of page

Regression

Opdateret: 28. maj 2023

Ja, hvad er det? Og hvad skal man bruge dette til?


Jeg er uddannet regressionsterapeut så jeg tilbyder dig, at få denne mulighed for at komme tilbage i dette liv eller måske et tidligere liv.


Jeg har, selv prøvet en regression fordi jeg havde brug for, at vide hvorfor jeg er så spirituel og hvorfor indianerne altid har betydet så meget for mig. Det var en kæmpe oplevelse for mig at jeg landede i to forskellige liv og tider.


Du har, en mulighed for med meditation, at komme ind i tidligere liv eller i det her liv for at finde dine svar. Der sættes et klart mål, for det du gerne vil vide mere om. Det taler vi om når du booker din regression - så det er inden du skal ind i meditationen vi sætter dit mål.


Målet skal være tydeligt fra dig - sagt højt i ord.


Så inden du skal have en regression skal du tænke godt over dit mål - gjort dig tanker om hvad det er du vil med en regression.


Måske du har et issue du ønsker at få løst - har du noget du gør som du ikke ønsker, en følelse som forfølger dig og måske du bare er nysgerrig for at finde ud af om du kan komme ind i et tidligere liv.


Hvordan foregår det så hos mig i klinikken (eller via telefon).


Du ligger på briksen og får en klud over dine øjne.


Nu taler jeg stille til dig og jeg får dig ned i en dyb afslapning og meditation. Måske du ikke ved eller tror du kan meditere - men jeg tror på du godt kan komme langt ned når jeg taler til dig. Vi kan selvfølgelig ikke vide det 100 % - så det ser vi først når vi er i gang, hvad vi opnår med dig.


Når du er afslappet og klar så guider jeg dig ind i en elevator og så begynder vi regressionen når du trykker på en valgt knap.


Jeg stiller dig spørgsmål og du fortæller hvad du oplever i din rejse. Indtil nu har alle jeg har haft på briksen - fået en oplevelse med hjem - både fra tidligere og nuværende liv.


Hvis du bor for langt væk fra klinikken, så kan vi gøre det telefonisk. Her kræver det at du kan ligge på din sofa eller seng derhjemme, med et headsæt/høretelefoner i ørene og have fuldstændig ro i mindst 1 1/2 t. Du må ikke blive forstyrret af telefon, børn, katten, hunden eller andre. Jeg guider dig via telefonen ind i en meditation og forhåbentlig ind i regressionen. Det at du ikke kan komme i klinikken skal ikke begrænse dig for denne oplevelse. Når det er telefonisk betales der på Mobile Pay inden vi starter sessionen op.


Kontakt mig gerne for evt. spørgsmål til terapien
11 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page