Babyterapi
top of page

Babyterapi

Opdateret: 16. jan. 2023

Jeg er uddannet ”Babyterapeut” – denne uddannelse indeholder zoneterapi, kinesiologi, Kranio Sakral Terapi, bindevævs- og babymassage.


Jeg bruger Kranio Sakral Terapi og bindevævsmassage i mine babyterapier.


Babyterapi er en meget let manuel behandling til babyen. Jeg undersøger om babyen er spændt op i musklerne og om det ser ud til at babyen er spændt i nakken eller ryg. Det er altid godt at få et wellness tjek hos en Kranio-Sakral-Terapeut efter en fødsel – jo før jo bedre. En fødsel er en hård omgang for den lille og moderen – så du kan også have god effekt. Det er aldrig for sent, at få en ”Baby Kranio Sakral Terapi” – men når barnet er ved at være 7-8 måneder kan det ske at barnet ikke vil behandles og protesterer og vi ikke får fuldført en behandling. Protesterer barnet og modarbejder behandlingen, forsøges det en gang mere under samme behandling og hvis det ikke lykkedes, så afsluttes behandlingen på barnet.


Den bedste periode at behandle barnet er fra 0-6 måneder. Du er altid velkommen til at få en snak inden behandlingen – så ring endelig hvis der er spørgsmål


Du er velkommen til, at sprede budskabet, at jeg også gerne tager imod babyer.


Der er mulighed for at book mig hjem til en mødre-gruppe og lære babymassage til hjemmebrug. Kontakt mig for tilbud og tidspunkt.



5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page