top of page

Vilkår

Vilkår ved booking 

Hey There

Nakke smerter

Vilkår

VIGTIG INFORMATION INDEN DU BOOKER DIN BEHANDLING

 

Ny klient hos DortheMargrethe.dk?

Er det første gang du er klient hos DortheMargrethe anbefaler jeg dig at booke en Holistisk Kropsterapi (60 min), medmindre du booker Kranio-Sakral Terapi. Det er for at give den bedste mulighed for at se, hvor dine problemer sidder i kroppen. 

 

Tiderne i kalenderen dækker blandt andet over: afklædning/behandling/påklædning/dialog og afregning.

Der besluttes under behandlingen, hvordan den skal foregå, da dine problemer kan sidde andre steder end du selv mærker. Vi aftaler evt. forløb for din behandling - hvis dette er nødvendigt.

Betalingsmiddel - VIGTIGT

Betalingsmiddel i klinikken er med "Bankoverførsel i din mobil app".

Det er stadig muligt med MobilePay, dog tillægges 1 % i gebyr fra 1. januar 2024

Der kan i særlig tilfælde, hvis du ikke har nogen af ovenstående muligheder, betales kontant på beløbet. 

Hvorfor kommer der nu ekstra gebyr på Mobilepay betalinger i klinikken?

Grunden til jeg benytter "Bankoverførsel i din mobil app", er fordi jeg forsøger at boykotte Mobilepay Erhverv. MobilePay har hævet erhvervs kunders gebyret fra 75 ører optil 1% af behandlingens beløb. Det er en stor stigning i gebyret fra f.eks 75 øre til 11 kr. på en af behandlingerne. Du kan også overfører beløbet for din behandling hjemmefra, med din iPad, inden du kommer i klinikken - Reg: 5077 kt: 1307118 og benytte "straks overførsel" så viser du kvitteringen i klinikken. (HUSK det SKAL være markeret som en "straks overførsel", så jeg kan se den i min mobilapp.) 

 

Udeblivelse

Aflyser du ikke din tid som anvist, dvs. min. 24 timer før eller udebliver, sendes en anmodning på mobilepay eller faktura på mail til betaling for den udebleven tid. Betales den ikke efter vi har talt sammen, vil den blive sendt til opkrævning via. Virk.dk "inkasso".

 

Klippekort og gavekort

Du kan købe klippekort til 5 behandlinger i klinikken og modtager fysisk klippekort. Gavekort udskrives som kort m/kuvert, i gavekasse, gavekurv(skal bestilles) el.lign. Det kan også sendes på mail som online gavekort til konvertering i klinikken.

Kontakt mig hvis det skal være anderledes en bare gavekortet.

Hvad siger mine klienter

bottom of page