Sundhedsfremmend massageordning

Virksomheds aftale

Tilbyd jeres ansatte sundhedsfremmende massage og nedbring jeres sygefravær. 

Har I fokus på sundhedsfremme på arbejdspladsen? Vil i øge medarbejder trivslen og glæden i jeres virksomhed? Har i en plan om at nedsætte langtidssygemeldinger og styrke jeres personalet?

Jeg er RAB certificeret behandler så I kan give jeres medarbejdere muligheden for, at vælge min klinik i jeres firmas Sundhedsordning. Sundheds-forsikringerne kræver ofte at det er RAB registrerede behandlere der benyttes, for at det godkendes.

Sundhedsfremme defineres af Sundhedsstyrelsen som: ”Sundhedsrelaterede aktiviteter, rammer og processer, der fremmer den enkeltes sundhed og folkesundheden”. 

Det er bevist, at fysiurgisk massage, Kranio-Sakral-Terapi og andre typer af behandlinger, løsner op for spændinger, migræne, spændings-hovedpine, stress, depression, smerter i ryg - nakke - lænd. Og ikke mindst øger produktiviteten hos jeres personale.


Klinikken kan åbne tidlig morgen kl. 07.00 for jeres personale efter særlig aftale. Klinikken lukker ca. kl. 18.00 og har endda åben lørdag. Jeres ansatte kan derfor få behandlinger i deres fritid enten inden job eller efter. I skal ikke give personale fri i arbejdstiden og får derfor effektive ansatte i dagtimerne uden fravær. I vil nedsætte sygedagene i jeres virksomhed da de ansatte får behandlet deres problemer løbende. 

I kan som virksomhed vælge, at give medarbejderen et tilskud til behandlingen, så medarbejderen ligger pengene ud og får kvittering med som udlæg. 


Aftalen omkring ovenstående, kontakter i mig pr. mail.

Jeg kører ikke ud til virksomheden, for at massere jeres medarbejder hos jer - Men send dem til mig.

Sundhedsydelser kan trækkes fra i SKAT se her: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2234878

Holmevej 180,

8270 Højbjerg

TLF:  52 40 12 46  

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

KRANIO-SAKRAL-TERAPEUT TIL MENNESKE OG HEST

FYSIURGISK MASSØR / BABYTERAPEUT / HEALER

© 2016 Dorthe Margrethe Sørensen