Virksomhedsaftale

Sundhedsydelser kan trækkes fra i SKAT se her: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2234878

Har I fokus på sundhedsfremme på arbejdspladsen? Vil i øge medarbejder triveslen og glæden i jeres virksomhed? Har i en plan om at nedsætte langtidsygemeldinger og styrke jeres personalet?

Jeg er RAB certificeret så i kan give jeres medarbejdere muligheden for, at vælge min klinik i jeres firma Sundhedsordning.

Sundhedsfremme defineres af Sundhedsstyrelsen som: ”Sundhedsrelaterede aktiviteter, rammer og processer, der fremmer den enkeltes sundhed og folkesundheden”. 

Det er bevist, at fysiurgisk massage, Kranio-Sakral-Terapi og andre typer af behandlinger, løsner op for spændinger, migræne, spændings-hovedpine, stress, depression, smerter i ryg - nakke - lænd. Og ikke mindst øger produktiviteten hos jeres personale.


Klinikken har åben tidlig morgen kl. 07.00 frem til eftermiddage til kl. 18.00 og endda lørdag. Jeres ansatte kan derfor få behandlinger i deres fritid enten inden job eller efter. I skal ikke give personale fri i arbejdstiden og får derfor effektive ansatte i dagtimerne uden fravær. I vil nedsætte sygedagene i jeres virksomhed da de ansatte får behandlet deres problemer løbende. 

I kan som virksomhed vælge at give medarbejderen et tilskud til behandlingen, så medarbejderen ligger pengene ud og får kvittering med som udlæg eller I kan betale behandlingen og der kan udstedes en faktura, hver 14 dg. på de behandlinger der er gennemført i indeværende periode. 

Der udstedes et personligt kort til jeres ansatte som skal fremvises i klinikken. Jeres virksomhed beslutter, hvad behandlingen må koste. Så udfører klinikken den behandlings-tid med de teknikker der kan afhjælpe jeres ansattes problemer.

Hvis I spørgsmål eller ønsker en aftalen omkring ovenstående, kontakter i mig pr. mail.

Tilbyd jeres ansatte sundhedsfremmende massage og nedbring jeres sygefravær. 

Holmevej 180,

8270 Højbjerg

TLF:  52 40 12 46  

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2016 Dorthe Margrethe Sørensen