Virksomhedsaftale

Sundhedsydelser kan trækkes fra i SKAT se her: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2234878

Har I fokus på sundhedsfremme på arbejdspladsen? Vil i øge medarbejder triveslen og glæden i jeres virksomhed? Har i en plan om at nedsætte langtidsygemeldinger og styrke jeres personalet?

Jeg er RAB certificeret behandler så i kan give jeres medarbejdere muligheden for, at vælge min klinik i jeres firmas Sundhedsordning. Sundheds-forsikringerne kræver at det er RAB registrerede behandlere der benyttes for at det godkendes.

Sundhedsfremme defineres af Sundhedsstyrelsen som: ”Sundhedsrelaterede aktiviteter, rammer og processer, der fremmer den enkeltes sundhed og folkesundheden”. 

Det er bevist, at fysiurgisk massage, Kranio-Sakral-Terapi og andre typer af behandlinger, løsner op for spændinger, migræne, spændings-hovedpine, stress, depression, smerter i ryg - nakke - lænd. Og ikke mindst øger produktiviteten hos jeres personale.


Klinikken har åben tidlig morgen kl. 07.00 frem til eftermiddage til kl. 18.00 og endda lørdag. Jeres ansatte kan derfor få behandlinger i deres fritid enten inden job eller efter. I skal ikke give personale fri i arbejdstiden og får derfor effektive ansatte i dagtimerne uden fravær. I vil nedsætte sygedagene i jeres virksomhed da de ansatte får behandlet deres problemer løbende. 

I kan som virksomhed vælge, at give medarbejderen et tilskud til behandlingen, så medarbejderen ligger pengene ud og får kvittering med som udlæg.  


Aftalen omkring ovenstående, kontakter i mig pr. mail.

Tilbyd jeres ansatte sundhedsfremmende massage og nedbring jeres sygefravær. 

Holmevej 180,

8270 Højbjerg

KRANIO-SAKRAL-TERAPEUT

FYSIURGISK MASSØR

TLF:  52 40 12 46  

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2016 Dorthe Margrethe Sørensen