Virksomhedsaftale

Tilbyd jeres ansatte sundhedsfremmende massage og nedbring jeres sygedage 

 

Har I fokus på sundhedsfremme på arbejdspladsen? Vil i øge medarbejder triveslen og glæden i jeres virksomhed? Har i en plan om at nedsætte langtidsygemeldinger og styrke jeres personalet?

Sundhedsfremme defineres af Sundhedsstyrelsen som: ”Sundhedsrelaterede aktiviteter, rammer og processer, der fremmer den enkeltes sundhed og folkesundheden”. 

Det er bevist, at fysiurgisk massage, Kranio-Sakral-Terapi og andre typer af behandlinger, løsner op for spændinger, migræne, spændingshovedpine, stress, depression, smerter i ryg - nakke - lænd. Og ikke mindst øger produktiviteten hos jeres personale.


Klinikken har åben tidlig morgen kl. 07.00 frem til eftermiddage til kl. 18.00 og endda lørdag. Jeres ansatte kan derfor få behandlinger i deres fritid enten inden job eller efter. I skal ikke give personale fri i arbejdstiden og får derfor effektive ansatte i dagtimerne uden fravær. I vil nedsætte sygedagene i jeres virksomhed da de ansatte får behandlet deres problemer løbende. 

I kan som virksomhed vælge at give medarbejderen et tilskud til behandlingen, eller at betale behandlingen fuld. Der udstedes derfor en faktura, hver 14 dg. el. måned. på, de behandlinger der er gennemført i indeværende periode. 

Der udstedes et personligt kort til jeres ansatte som skal fremvises i klinikken. Jeres virksomhed beslutter hvad behandlingen må koste. Så udfører klinikken den behandlings-tid med de teknikker der kan afhjælpe jeres ansattes problemer.

Hvis I spørgsmål eller ønsker en aftalen omkring ovenstående, kontakter i mig pr. mail.

Sundhedsydelser kan trækkes fra i SKAT se her: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2234878

Holmevej 180,

8270 Højbjerg

TLF:  52 40 12 46  

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 Dorthe Margrethe Sørensen