Virksomhedsaftale

Sundhedsfremmend massageordning

Sundhedsydelser kan trækkes fra i SKAT se her: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2234878

virksomheds sundhedsforsik (1).jfif

Har I fokus på sundhedsfremme på arbejdspladsen? Vil i øge medarbejder triveslen og glæden i jeres virksomhed? Har i en plan om at nedsætte langtidsygemeldinger og styrke jeres personalet?

Jeg er RAB certificeret behandler så i kan give jeres medarbejdere muligheden for, at vælge min klinik i jeres firmas Sundhedsordning. Sundheds-forsikringerne kræver at det er RAB registrerede behandlere der benyttes for at det godkendes.

Sundhedsfremme defineres af Sundhedsstyrelsen som: ”Sundhedsrelaterede aktiviteter, rammer og processer, der fremmer den enkeltes sundhed og folkesundheden”. 

Det er bevist, at fysiurgisk massage, Kranio-Sakral-Terapi og andre typer af behandlinger, løsner op for spændinger, migræne, spændings-hovedpine, stress, depression, smerter i ryg - nakke - lænd. Og ikke mindst øger produktiviteten hos jeres personale.


Klinikken kan åbne  tidlig morgen kl. 07.00 for jeres personale efter aftale. Klinikken lukker ca. kl. 18.00 og har endda åben lørdag. Jeres ansatte kan derfor få behandlinger i deres fritid enten inden job eller efter. I skal ikke give personale fri i arbejdstiden og får derfor effektive ansatte i dagtimerne uden fravær. I vil nedsætte sygedagene i jeres virksomhed da de ansatte får behandlet deres problemer løbende. 

I kan som virksomhed vælge, at give medarbejderen et tilskud til behandlingen, så medarbejderen ligger pengene ud og får kvittering med som udlæg.  


Aftalen omkring ovenstående, kontakter i mig pr. mail.

Jeg kører ikke ud til virksomheder for at massere jeres medarbejder hos jer.

Tilbyd jeres ansatte sundhedsfremmende massage og nedbring jeres sygefravær. 

IMG_0321_edited.jpg

Holmevej 180,

8270 Højbjerg

KRANIO-SAKRAL-TERAPEUT

FYSIURGISK MASSØR

TLF:  52 40 12 46  

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2016 Dorthe Margrethe Sørensen