top of page

Stærk hold i ryggen - gav midlertidig lammelse og en periode i kørestol

Jeg fik en ny klient i klinikken en dag. Han havde svært ved at gå meget længere en 150-200 meter.


8 år tidligere havde han foretaget et tungt løft på jobbet, noget han ofte havde gjort. Men denne dag sagde det knæk i ryggen og han måtte syge-meldes. Han fortalte, at det var så galt, at han kom i kørestol i månedsvis.


Han var golfspiller på et højere plan og ville ikke miste det at kunne gå fra hul til hul. Eller bare det at kunne gå. Han satte sig for, at han ville gå igen og han ville kunne gå langt. Han havde prøvet alt i 8 år inden han kom til mig. Fysioterapeut, kiropraktor og fysiurgisk massage - Han havde trænet i fitnesscenter og var kommet langt i sin træning og kunne nu gå ca. 150-200 meter men ikke mere.


Han var henvist til mig et sted fra, så da han kommer i klinikken havde han et håb om jeg kunne hjælpe ham med fysiurgisk massage.


Jeg brugte 3 behandlinger med dyb fysiurgisk massage og afspænding af nedre ryg. Da han kom i klinikken i disse uger - var han stolt over, at han kunne gå længere for hver gang han havde været i behandling. Det var lige dén fysiurgisk massage i længeområdet jeg gav ham der gave ham skubbet til at komme ovenpå.


Efter to behandlinger med fysiurgisk massage, kom han stolt og fortalte han havde gået 2 kilometer og kæresten måtte bede ham passe på med at gå for langt. Han var super glad ved sidste behandling og desværre har jeg ikke set ham siden - det kunne nogen gange være rart, at jeg hører fra klienten igen som jeg har hjulpet. Har behandlingen kunne holde eller er problemet kommet retur og er det ikke gået?


Jeg håber, det bare er gået godt når jeg slipper dem og de er glade og hjulpet :-)9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Коментарі


bottom of page