top of page

REIKI Healing

Opdateret: 16. jan. 2023


Hvad er healing? Healing energi! Healing er en behandling, hvor du kommer dybt ned i dig selv, Reiki, rei, som betyder ånd, og ki, som betyder energi, er en form for healing.


Ideen er at en healer kan kanalisere universel energi ned gennem sin krop og ud gennem hænderne og ind i dig. Da energien er universel, kommer healeren ikke til at dræne sig selv for energi.


Jeg er uddannet REIKI healer hos Marzcia Techau (fra TV serien "Ånderne vender tilbage").


Healing foregår også hos mig i massagebehandlingen, Kranio Sakral Terapi og andre behandlinger da det sker automatisk i mine hænder. Jeg kan sende dig energi i form af lys som kommer dig for øje med de lukkede øjne eller i form af varme hænder.


Klienter som kommer første gang spørger mig ofte om jeg bruger varm olie. Det er fordi mine hænder giver en varme til dig krop. Jeg mærker ikke selv den varme du mærker i mine hænder.


Jeg kan med hænderne føle spændinger eller problemområder hos dig under healingen. Måden jeg kan mærke det på er enten kraftig varme i håndfladen, stikkende smerte på mig selv i det område jeg arbejder på dig, hvor du har et problem. Jeg kan få ord og billeder i hovedet som fortæller mig noget om dig eller giver mig nogle tegn.


Jeg fortæller sjældent noget under behandlingen da jeg har brug for den dybe healings-koncentration. Til slut vil jeg fortælle dig det jeg oplevede.


Når jeg har Kranio-Sakral-Terapi får jeg ofte megen energi igennem mine hænder og jeg beder ofte om ekstra hjælp til, at grounde dig få dig til at få den fulde jordforbindelse med moderjord. Denne hjælpe kommer fra det spirituelle univers og hjælper mig til at fortsætte den dybe behandling og få dig til at slippe helt og slappe af.


Mange forbinder ikke healing med Kranio-Sakral men hos mig kan det ikke adskilles i behandlingen.


Det mest utrolige er at fjernhealing der er aftalt virker på det spirituelle niveau og du behøver ikke være hos mig. Vi er sammen i det spirituelle univers.17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page