top of page

Regression - Inkarnation - Besøg tidligere liv

Jeg har selv prøvet at være i en regression og min først tanke inden jeg åbnede døren til min daværende behandler var – ”Hvad nu hvis jeg ikke kommer tilbage og ikke får nogle svar på hvorfor jeg er så spirituel og altid har været utrolig fascineret af indianerne – og har taget forskellige uddannelser inden for dette felt?” – Puha jeg var lidt nervøs – for på det tidspunkt var jeg så utrænet man kan være med meditationer. Og jeg tænkte jeg skulle i et meditativt niveau under regressionen. Denne fantastiske oplevelse har med den erfaring og baggrund af uddannelser, fået mig til at tage kurset regressionsterapeut. Jeg vil dele et par udsnit af det ene liv jeg landede i under min regression hos indianerne.


En regression foregår ved at man tager en elevator ned i meditationen. Når behandleren nævner hesten og ulven er det de dyr jeg har valgt at tage med på rejsen. B=behandler M=mig


B: Fortæl når elevatoren stopper!

M: Den stopper nu

B: Åben nu døren og fortæl mig hvor du kommer ud?

M: Der er ….der er græs – tørt græs – store vider – ingen huse.

B: Måske du kan sætte dig op på hesten – svinge dig op så du kan se dig omkring og få mere udsigt? Fortæl mig hvad du ser når du sidder på hesten?

M: Der er bare land.. land og græs ….

B: Er du på vej et sted hen?

M: Jaaa.. jeg er på hesten og går ud i landskabet…der er et bjerg i det fjerne..

B: Kig ned af dig selv og fortæl mig hvem du er?

M: Jeg har noget ruskind på. Det minder mig om…jeg tror jeg har både noget kjole og buks af en slags på. Der er nogle farver på…

B: Er du alene?

M: Ja..men ulven går ved siden af hesten..

B: Hvad laver du her ude i vidderne - alene i det tørre græs?

M: Jeg traver på hesten mod bjerget..

B: Hvor er du henne?

M: Det ved jeg ikke jeg har ikke nogen med. Jeg har langt sort hår - fornemmer det hænger noget ned foran i en fletning - en på hver side af min hals. Nu flyver der en stor ørn tværs over himlen.

B: Ser du den som et tegn på noget?

M: Den flyver ligesom i en cirkel, som den flyver hen imod mig og så flyver den tilbage til bjerget.

B: Da du fik øje på den tog du den da så som et symbol?

M: Jeg tror den vil vise mig noget, den vil have mig hen til bjerget. Jeg drejer hesten mere hen mod bjerget. Ulven kigger bare op på mig ligesom en hund – den er der bare.

B: Ørnen er vel også et symbol på spirituel visdom?

M: Ja

B: Hvis der er meget langt hen til bjerget - kan du spole dig lidt frem i filmen

M: Jeg er tæt på nu – der ligger noget buskværk op ved bjerget. Jeg kan høre ørnen give et skrig i det fjerne. Hesten virker bekendt med området. Den traver hen imod det grønne – jeg kan ikke rigtig selv kende det.

B: Så hesten og ørnen viser dig vejen?

M: Ja. Nu begynder hesten at gå opad, det er ligesom om der er en sti

B: Er det varmt?

M: Ja.. det er der og solen skinner… det gør ikke noget, for jeg kan se jeg har en vanddunk i skind, den hænger til højre ved sadlen..jeg føler mig hjemme nu..men jeg er stadig alene.

B: Føler du at du er mand eller kvinde?

M: Jeg er en kvinde

B: Så har du været ude og samle urter eller noget i den stil?

M: Jeg kan ikke se om jeg har noget bagved mig på hesten…nu er vi på den anden side af bjerget og der er mere grønt – den bliver ved at gå rundt hesten – jeg syntes jeg kan fornemme nogle telte bagved det grønne

B: Hvordan har du det når du ridder der på din hest?

M: Jeg er glad..jeg smiler..jeg føler mig tryg

B: Tryg og glad og smiler – hvordan er din fornemmelse af naturen og læser du naturen?

M: Det er et flot sted – det er et dejligt sted det ser frugtbart ud…nu kan jeg se nogle telte … der er fem telte. De fire står ligesom i en firkant og så er der et midt i der er større ..

B: Er der nogen der tager imod dig?

M: Der står en ved det første telt og vinker til mig ..det er en ældre dame..

B: Er du kommet til din lejer, hvor du bor?

M: Det føles sådan ja …jeg føler mig hjemme …jeg ridder mod det store telt …det i midten.

B: Hvor gammel er du ca.?

M: Jeg tror jeg er i starten af tyverne …jeg virker ikke så gammel ..der er liv rundt omkring – der er bål ved de så telte – det ligner små familie grupper. Men jeg stopper ved det store telt i midten …jeg stiger af hesten og den bliver bare stående

B: Prøv at gå ind i det store telt og fortæl mig hvad du ser?

M: Jeg tager en pose med fra hesten – den er tung… der er ikke nogen derinde – der er lagt en masse skind ..der er en rund plads med skind…

B: Hvad vil du gerne gøre inden i det store telt?

M: Jeg sætter mig på skindet og åbner skindposen …jeg har samlet nogle sten …de er ikke ret store ..

B: Er det nogle tyrkise sten og..?

M: Nej - der er nogle sorte og nogle grå og hvide sten og flere farvede …jeg kan ikke se, hvad de er lavet af og nogen er på størrelse med en håndflade og nogle mindre ..jeg ligger dem på det der skind og jeg flytter lidt rundt på dem …de betyder noget for mig kan jeg mærke..

B: De repræsenterer en eller anden værdi for dig?

M: Ja, en følelse eller glæde – jeg ved ikke lige hvad jeg skal bruge dem til…

B: Måske til noget som man kan handle med en slags penge?

M: Ja, eller til smykker….

B: Kan laves til smykker til både egen pynt til at bytte sig til noget man har brug for?

M: Jeg kigger rundt …så kan jeg fornemme der hænger nogle smykker i nogle ”kæder” på en af teltpælene der - der lædersnor i …nu sætter jeg mig ned med en af stenene og lukker øjnene …jeg føler stenene

B: Ja!

M: Den giver mig ro …jeg sidder bare med den i i hænderne …mine ben er krydset i skrædderstilling …jeg tror jeg mediterer jeg lukker øjnene …jeg slapper af …der er noget med det her telt …jeg tror det er mit …det føles som om det er mit telt ..der er ikke noget der er fremmed i indretningen …det er ligesom om det er mig der har lavet det…

B: Okey!

M: Ulven sidder henne ved indgangen og sidder bare og kigger på mig…

B: Hvordan er din fornemmelsen af din intuition i det liv du kigger på her?

M: Jeg kan ikke lige finde ud af hvad jeg laver her …det føles som mit sted..


*Så hopper vi lige lidt længere frem i regressionen så vi får en forklaring på hvem jeg er.


B: Er der andre ting du skal se på i det liv..eller har du lyst til at gå videre..har du lyst til at gå i elevatoren igen eller er der mere du vil se på i det liv?

M: Hvor kommer jeg fra?

B: Du vil gerne vide hvorfra du kommer i det liv?

M: JA, hvorfor er jeg der…

B: Så tillad dig at spole tiden tilbage …var du tyve der så - spol tilbage til du var ti år…tillad billederne og filmen at hoppe tilbage til da du var ti år i det liv..var du da også i den samme stamme?

M: Nej..der er mange flere her – det er en lejer med nogle andre ..denne stamme er meget meget større..

B: Er det der du kommer fra?

M: Det ser det ud til…

B: Spørg dig selv hvilken alder du havde da du kom væk fra denne stamme?

18 år

B: Okey 18 år?

M: Det som om de gør mig klar på min hest ….. det er bare …hvorfor skal jeg afsted selv?....

B: Sådan kunne man godt finde på det dengang.

M: Det er ligesom om de pakker min hest op med skind og skindposer …men det er med glæde de gør det …min far virker som han var stor …stor i hans stamme…Jeg bliver sendt af sted med en masse …men jeg er glad og spændt ..men ulven er ikke her …det mig og min hest…

B: Ved du hvilken stjerne du skulle rejse efter..eller hvilke bjerge du skulle rejse efter?

M: Nej…jeg ridder bare …traver stille og rolig ud ..jeg kan ikke se hvor jeg skal hen …det er som om jeg bare ved hvor det er jeg skal hen…

B: Du rejser efter tegnene i naturen!

M: Jeg skal selv finde et mål ..siger de ….men jeg er trænet inden til at samle bær og samle rødder …det er ligesom om jeg er gjort klar til det her…

B: Ja det lyder sådan!

M: Men det er på gensyn …så det er ikke fordi jeg mister familien …der er nogen der følger mig på vej …min bror og den anden ved jeg ikke hvem er….nu stopper de op og siger jeg selv skal fortsætte..

B: Imens du ridder afsted på denne rejse og dine ledsager er taget væk at ulven kommer?

M: Den kommer her ovre ved bakketoppen – Der står den…det er meget naturlig den bliver min følgeven …den er på afstand i starten…


Så fortsætter min regression ellers videre på dette sted som indianer healer og spirituel.

Derefter tager vi elevatoren igen og jeg får besøgt endnu et liv - og denne gang er det Egypten som en fattig kvinde der er healer. Det har været en kæmpe oplevelse og jeg gør det gerne igen - jeg søger stadig svar på min sjæls tidligere liv.

Har du mod på at prøve en regression så kontakt mig og booke din tid i booking.


14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page