top of page

Migræne?

Føler du konstant hovedpine - migræne og spændinger i nakken?


Du skal ikke finde dig i de smerter - det kan løses.


Jeg har selv haft migræne i 18 år. Hver måned 16-18 dage - jeg var ved at blive sindsyg. Jeg troede, jeg skulle leve med det efter 8 år som patient på hovedpineklinikken på Århus Kommune hospital.


Jeg endte med, at melde mig ud af "klubben" - jeg var ét nummer og de gav mig 5 min. samtale og en ny recept med hjem hver gang. Så fik jeg galoperende hjerte - så tog jeg på - jeg blev træt og var ikke mig selv og gik rundt som en Zombie - jeg følte mig som et forsøgsdyr. Den sidste læge besøgte sagde - "så er der kun Botox, men det er ikke godkendt med tilskud i Danmark"


Jeg blev som det sidste forsøgt, sat i for tidlig overgangs alder - puha det var hormon sprøjter og hormon plaster, så fik jeg da først anfald - 22 stk. den måned og jeg kløede over hele kroppen. Så sagde jeg stop og "meldte mig ud"


Det er nu 4 år siden, hvor jeg have 16 - 18 anfald, men nu kun har 0 -1 anfald pr. måned. Jeg spiste dengang ca. 15 migræne piller om måneden - det var alt for mange, sagde lægen - jeg måtte kun tage 10 stk. Men - hvordan skulle jeg overleve, hvis jeg ikke fik smertestillende?


Jeg prøvede alt - som i alt - til jeg gik til en anbefalet healer, der gav mig én teknik.

Selv min læge fatter ikke hvordan jeg efter så mange år med migræne, kunne få migrænen væk ved brug af én teknik. Men det er lykkedes mig og jeg er lykkelig og uden migræne idag..


Book tid hos mig og jeg giver dig teknikken med hjem efter din behandling. Så håber jeg du kan få samme udfald som jeg.


Ses vi?

23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page