top of page

Klinikken har fået påbud og skal lukke ned i Corona-virus tiden

Længe før den første smittede i Danmark - havde jeg en intuition. Jeg havde en uro og følelsen, at denne virus ville komme til at lukke min klinik i en periode eller helt lukke mig ned. Jeg viste jeg ville kunne klare mig 3 måneder uden støtte. Men, så var den opsparing jeg havde oparbejdet mig i de sidste 4 år, også væk.


Jeg er ikke i tvivl om, at mange i mit netværk syntes jeg var hysterisk " Vi bliver jo alle syge" "ingen panik". Men min intuition blev ved at være:

"det her går galt".


Jeg er i blandt mange nye klienter hver dag. Jeg ville ikke bringe smitte med til de ældre i familien og ikke bringe smitte med retur i min klinik. Så jeg stoppede hurtigt med knus og håndtryk. Jeg fik hentet noget af det sidste husholdnings sprit på hylden i Rema. Jeg har i længere periode sprittet dørhåndtag, toilet knapper-vandhane-toiletbræt af, flere gange om dagen i huset når jeg var i klinikken.


Da vi fik påbuddet - landede jeg på kr. 0 i indtjening på en nat. Det er lidt af en mavepumper nu hvor klinikken er mit hovederhverv. Men jeg skal nok komme ovenpå og glæder mig til at komme igang i klinikken igen.


Det har selvfølgelig fået mig lidt i det kreative hjørne. Hvad gør jeg for, at min klinik overlever? Hvad gør jeg for, at jeg kommer ud på den anden side og stadig kan overleve?


Jeg har givet mine klienter mulighed for, at købe klippekort med ekstra rabat - og det er i samme periode muligt at købe rabatkoder til senere brug på behandlingerne i klinikken. Ja, på den måde flytter jeg bare omsætningen - men måske det kunne hjælpe mig bedre igennem Covid-19 krisen og det spredes ud over en længere periode :-) Benyt tilbuddene hvis du har lyst til dette.


Mine dage er nu bag PC´en hvor jeg må forberede markedsføringen og nye test personer til min markedsføring på SOME.


Jeg håber vi ses snart. Pas på dig selv.

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page