top of page

Healing af det sensitive barn

Opdateret: 16. jan. 2023Jeg tilbyder en GRATIS healing til dit sensitive barn i alderen 8-12 år.


Dato: Lørdag den 30. april i mellem 9.00-13.00


Har dit barn brug for ro og balance, fordi det er meget sensitiv og reagerer på omverdens pres og svingende energier? Så tilbyder jeg en prøvebehandling denne lørdag.


Hvordan foregår det?


Barnet ligger på ryggen på briksen under et tæppe med alt tøj på. Jeg vil guide barnet til, at lukke øjnene og drømme sig et dejligt sted hen. Forælderen skal sidde i forrummet og ikke i klinikken. hvor der ønskes total ro. Du skal derfor tale med dit barn om, at det skal være hos mig alene under behandlingen.


Efter behandlingen kan barnet føle sig, enten super frisk men en masse energi eller være træt og stille. Når healingen er overstået går kroppen i gang med selv-healing og dette kan vare op til timer, dage eller uger - det er meget forskelligt fra person til person.


Efterfølgende behandlinger er til normalpris 450 kr. og med samme vilkår som ovenfor.


For, at få en gratis prøvebehandling til dit barn skal du booke via. sms/telefon/mail senest den 28. april kl. 21.00 med det fulde navn og alder på dit barn, adresse, mobil, mail på dig som forældre og ønske om hvad der skal heales for. Oplysninger skal bruges til booking.


Der kan ikke gives garanti for, at der er en tider ledig til sidste dag - så snak med barnet og få booket jeres tid. Aflysning skal derfor ske senest den 27. april, hvis du booker tidligt og bliver forhindret i at komme - så en anden kan få mulighed for at benytte tiden..


Det er allerede nu muligt, at booke behandlingen i bookingsystemet til dit barn, hvis du ikke kan den lørdag og du ønsker at passe det ind i din kalender på et andet tidspunkt.

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page