top of page

Fra depression og stress til glæde og gode dage

Opdateret: 24. feb. 2020

Min klient har en bipolar lidelse, altså det vi tidligere kaldte manio-depressiv, og lider af depression og medfølgende stress. Hun har været i et 12-ugers behandlingsforløb med Kranio-Sakral-Terapi hos mig.


Hun har sagt ja til at dele sin historie og fortælle om, hvordan Kranio-Sakral-Terapi har skabt store og gennemgribende ændringer for hende i sit liv. Du kan læse om Saras historie og behandlingsforløb på hjemmesiden under Kranio-Sakral-Terapi.


Det er vildt som det har flyttet min klient fra et sted til et andet i livet. Allerede efter 2 gange med Kranio-Sakral-Terapi kom min klient ind af døren en dag og sagde bekymrende: "jeg har en sang på hjernen og den har bare været der i flere dage". Jeg kunne trøste hende med, at det er ganske normalt at få en melodi til at hænge fast.

Jeg sagde: "Du er normal - det er sådan vi andre har det når vi hører en god sang".

Min klient smilede og sagde: " er det virkelig normalt"


Det var fantastisk at se hvordan hun lyste op og var klar til næste Kranio-Sakral behandling. Siden er det gået fremad og hun er sat helt ned til minimum i medicin.


Hun kommer nu ca. en gang i kvartalet forebyggende og har det godt.


Der er givet skriftlig samtykke fra klienten til brug for markedsføring.


Har du spørgsmål til om Kranio-Sakral-Terapi måske kan hjælpe dig? Kontakt mig endelig.

16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page